Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 371.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    #245490
    просто іншої риби тоді не було в доступі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    #245491
    навпаки, старе. В нас вдома так ще в 90тих робили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Kh
    wrote on last edited by
    #245492
    Бачив з лососем, але з кількою - то щось нове 🧐
    1 Reply Last reply
    0
  • t217669277T Offline
    t217669277T Offline
    Mykola Buhai
    wrote on last edited by
    #245493
    С мойвой ел. Вкусно, но стрёмно так как косточки мелкие всё-равно попадаются
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    #245494
    на сироватці це якраз оригінальна рецептура. А квас уже потім стали використовувати. А ще буває коли туди кидають кільку замість мяса. Прикольно виходить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Kh
    wrote on last edited by
    #245495
    Був дуже здивований тоді, що на бульоні її не роблять ніде окрім Харкова. Треба вже франшизу Буфета в Торонто відкривати 🤩
    1 Reply Last reply
    0
  • t367322279T Offline
    t367322279T Offline
    Valentyn Saik
    wrote on last edited by
    #245496
    Хто може підказати - це взагалі можна їсти?) Переливається зелено жовтим кольором як голограма якась, від чого воно так?
    1 Reply Last reply
    0
  • t367322279T Offline
    t367322279T Offline
    Valentyn Saik
    wrote on last edited by
    #245497
    Цікаво, такого ще не бачив)
    1 Reply Last reply
    0
  • t119931864T Offline
    t119931864T Offline
    Yuliia Rul 🇺🇦
    wrote on last edited by
    #245498
    Плесень. Можеш піджарити якщо на запах ок
    1 Reply Last reply
    0
  • t119931864T Offline
    t119931864T Offline
    Yuliia Rul 🇺🇦
    wrote on last edited by
    #245499
    Таке ще можна вживати, але для експерименту можна проростити, залишити в папері в теплому місці..
    1 Reply Last reply
    0
  • t174761788T Offline
    t174761788T Offline
    Art Kurg
    wrote on last edited by
    #245500
    я побачив і подумав "і правда як голограма, мабуть значить мясо справжнє" ))
    1 Reply Last reply
    0
  • t249339441T Offline
    t249339441T Offline
    журавель
    wrote on last edited by
    #245501
    Але не на цілому шматку
    1 Reply Last reply
    0
  • t249339441T Offline
    t249339441T Offline
    журавель
    wrote on last edited by
    #245502
    Бачила таке раніше на невеликих ділянках
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    #245503
    Да, це було смачно ))) мій перший подарунок чоловіку в наш будинок в Україні - хороший мангал і набір стейків)
    1 Reply Last reply
    0
  • t137218996T Offline
    t137218996T Offline
    Viktor Mazankin
    wrote on last edited by
    #245504
    Скоро вони ще до ферментованих стейків дійдуть…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    #245505
    В Україні в такого типа мʼяса дуже часто бачила такий колір. При чому то було в дуже недешевого мʼяса
    1 Reply Last reply
    0
  • t665864174T Offline
    t665864174T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    #245506
    Є така фігня на усіляких копчених грудках або шинках. Якщо не слизьке - їсти можна. Якщо вже слизьке але наче свіже - зварити або підсмажити. Ну а коли вже слизьке та з запахом чогось підозрілого > /dev/null
    1 Reply Last reply
    0
  • t137218996T Offline
    t137218996T Offline
    Viktor Mazankin
    wrote on last edited by
    #245507
    Так, це ж волокна мʼяса
    1 Reply Last reply
    0
  • t361947374T Offline
    t361947374T Offline
    Alexandrina
    wrote on last edited by
    #245508
    Мій дід, коли коптив м'ясо, то шматочки завжди веселкою грали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✙βασιλ✙
    wrote on last edited by
    #245509
    Thank you!
    1 Reply Last reply
    0

  • Login

  • Don't have an account? Register

  • Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups