(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Да, це було смачно ))) мій перший подарунок чоловіку в наш будинок в Україні - хороший мангал і набір стейків)
-
Скоро вони ще до ферментованих стейків дійдуть…
-
В Україні в такого типа мʼяса дуже часто бачила такий колір. При чому то було в дуже недешевого мʼяса
-
Є така фігня на усіляких копчених грудках або шинках. Якщо не слизьке - їсти можна. Якщо вже слизьке але наче свіже - зварити або підсмажити. Ну а коли вже слизьке та з запахом чогось підозрілого > /dev/null
-
Так, це ж волокна мʼяса
-
Мій дід, коли коптив м'ясо, то шматочки завжди веселкою грали
-
Thank you!
-
привет! ребят, есть у кого инструктор с машиной в Торонто(Этобико) для сдачи G full поделитесь плз.
-
princeoftravel.com/deals/td-rewards-credit-cards-uber-one/
-
Riaz +1 (416) 567-0944
-
+5 балов
-
Date and time of round: May 24, 2023 14:23:06 UTC CRS score: 488 Invitations: 4,800
-
До речі, таке ж запитання) Буду вдячний за відповідь, якщо хтось робив вже
-
Як нам пояснила місцева працівниця з лікарні, культурно питаєш: Are you refusing to service me? За таке можна і засудити, тому вони напряжуться. Ну і якби таке дійсно сталося, то тре жалітися супервайзору, або сказати, що хочеш почути іншу думку, щоб тебе оглянув інший лікар. Короче тут треба вміти постояти за себе теж. І обовязково то робити культурно, шоб не було причини визвати охорони і виставити вас
-
Все шо угодно за счёт компании
-
Мені менеджер на 1/1 сказав, щоб я не на автобусі їздила, а брала убер з вотерлу до торонто 😅 блін, чого я й справді на автобусі їхала, певно треба до психолога)
-
Ще сказали, що гарно справляюсь, а тому можу ще й автотести писати) 😆 блін, я не те шоб джаву знаю, доведеться вчити таки (sounds like an after vacation thing)
-
Я завжди беру папку з доками. Купа разів вже просили ворк перміт: банк, здача на права, оформлення авто і т. д.
-
Чи воно може ще сьогодні прийти?
-
Я вчьора засабмітила, 488, але нічого не прийшло
23 Jan 2023, 01:02
245512/643299
39 minutes ago