(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Відсутність року роботи в Канаді)
-
Багато факторів, щоб набрати бали. Освіта, вік і т.і
-
Ukrainians who came to Canada under the temporary migration program, introduced amid the ongoing war, will be able to get a permanent status in this country. - а шо щас мешает податься?
-
Ну та то ясно, але ж вони певно то обговорюють. Особливо на фоні того, що планують прийняти 1,5млн мігрантів протягом 3х років
-
Всі так хейтять Трюдо, але за міграцію відповідає зовсім інший тип, Sean Fraser, не Трюдо ж рішення приймає, давати ПР українцям/сирійцям/іншим, чи ні
-
Ключове слово - громадяни
-
uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D1%86%D1%96
-
Я жив Польщі по карті побиту і мої діти в Литві, нас ні разу ніхто не назвав поляками чи литовцями
-
Тепорарі, то ще ніфіга не кенедіанс
-
П.с нещодавно спілкувався з канадським міграційним адвокатом, він сказав почекати поки, типу набий рік роботи, та почекай, бо щось планується. Я скептично до цього відношусь, але вже немало чуток ходить, почалося десь с липня і от, зараз все більше
-
photos.app.goo.gl/PpwbnSVa7sz6jvHN8
-
Той самий трейд, інше місце іншого року
-
У меня есть работа так то, да и я не дизайнер И да, в мелких городах тоже есть работа, меньше, но есть Тем более если семьей ехать - один получил работу ради пр, второй ремоут То же Онтарио Варианты есть, было бы желание
-
Це don River
-
Нєт, містер Трюдо сказав, так і буде, це то ваша Альберта, конвої свободи і рєптілоїди у гаверменті!!11