(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мене одноклассник на миротворці
-
так в том то и дело, что кому-то не должно быть странно от твоего внешнего вида, другое дело ехать в страну и ловить кайф от мягко говоря спорных ситуаций и людей
-
ну от а комусь дивно що ти посміхався. Просто якщо не подобається чиясь поведінка, зазвичай її не копіюють
-
Саме так, це все входить в «але». Для новачків можливо є сенс, тому що керувати фпв навіть без викрутасів доволі не просто. Хоча стартовий фпв вийде дешевше ніж міні з цим всім і його не так страшно в щось вдарити або впасти
-
токсик и я не горжусь этим, инборн бай нейшн
-
це просто так дивно - звинувачувати що українці прям фу які, токсичні, і взагалі від них реверс культурний шок (що 100% буває і це нормально) і при цьому бути тим самим українчиком-токсіком
-
вон Ане отправь
-
"Стикер про читание жопой"
-
я певно щось пропустила, знайдеш цитату?
-
я ж написала що це приклад знайомих. В нас сусіди буквально вважали один одного москалями і вороже дивились, бо говорять на рос.
-
эти вещи ровно так же надо прорабатывать и работать
-
абсолютно не странно
-
але ж людина засуджує буквально таку саму поведінку, яку сама ж практикує. Хіба це не дивно?
-
примірник польотів на fpv www.youtube.com/watch?v=GTifvVZBNWs
-
напомню кто первый накинул про то что я русскоговорящий, когда еще ничего такого даже в диалоге не было
-
це так не працює, дуже важно змінити свою поведінку, базові цінності
-
та ні, бути токсік - свідомий вибір. Не треба тут нейшен прикриватись) тим паче що люди тут переважно в Україні декілька років як мінімум вже не живуть, визволились з негативного впливу і можуть спокійно бути булочками
-
тут як раз все нормально же.
-
люди які створюють токсичне середовище нерідко самі ж відчувають себе там некомфортно. але вони не бачили здебільшого іншої поведінки і тому роблять так само. це якщо дуже спрощено
-
А англомовний то по дефолту британець
23 Jan 2023, 01:02
245777/642720
4 minutes ago