(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я ж написала що це приклад знайомих. В нас сусіди буквально вважали один одного москалями і вороже дивились, бо говорять на рос.
-
эти вещи ровно так же надо прорабатывать и работать
-
абсолютно не странно
-
але ж людина засуджує буквально таку саму поведінку, яку сама ж практикує. Хіба це не дивно?
-
примірник польотів на fpv www.youtube.com/watch?v=GTifvVZBNWs
-
напомню кто первый накинул про то что я русскоговорящий, когда еще ничего такого даже в диалоге не было
-
це так не працює, дуже важно змінити свою поведінку, базові цінності
-
та ні, бути токсік - свідомий вибір. Не треба тут нейшен прикриватись) тим паче що люди тут переважно в Україні декілька років як мінімум вже не живуть, визволились з негативного впливу і можуть спокійно бути булочками
-
тут як раз все нормально же.
-
люди які створюють токсичне середовище нерідко самі ж відчувають себе там некомфортно. але вони не бачили здебільшого іншої поведінки і тому роблять так само. це якщо дуже спрощено
-
А англомовний то по дефолту британець
-
не знаю як вам це не дивно) в когось з нас точно якесь когнітивне викривлення, мабудь у мене))
-
это же так работает
-
ну так что получается посчитаем кол-во россиян тут?
-
не набридло? російськомовних по дефолту вважають росіянами. А росіяни вороги. Тому може бути конфʼюжен
-
козырный мовний срач
-
т.е. остальных 50% населения мы записываем по умолчанию во враги?
-
о, давай)
-
Якщо тре можу порекомендувати українця в торонто який робить тут сущі та роои як ми звикли ) філадельфія як ми звикли ))
-
Кстати в некоторых школах Канады русский преподают как 2 язык
23 Jan 2023, 01:02
245786/642864
35 minutes ago