(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
tc.canada.ca/en/road-transportation/statistics-data/canadian-motor-vehicle-traffic-collision-statistics-2021 от статистика, за 15 років смертність впала в 2 рази
-
ну кому це цікаво? просто деякі люди не хочуть щоб інші купляли собі великі тачки
-
нас хвилюють загальні цифри безпеки чи конкретний кейс? якщо сув рятую 100 на рік взагалі і вбиває 3 на рік в конкретному кейсі то взагалі він все ще безпечніший для людей
-
Це уся статистика, я про конкретний кейс: So-called frontover crashes occur when children are struck by slow-moving vehicles with drivers who typically can’t see them. According to safety group KidsAndCars, at least 3,000 children are injured and an average of nearly 60 kids are killed in frontover crashes in the US. KidsAndCars tracked 575 frontover deaths over the past 10 years, compared to 304 deaths in the prior decade — an increase of 89 percent. www.theverge.com/2020/1/14/21065319/suv-truck-front-blindspot-children-injury-death-wthr-13
-
Іще доречі, він його збив не через фронтальну мертву зону а через бокову. І ось ця бокова мертва зона найбільш небезпечна. Тому мені звісно смішні оці картинки де висоту капота міряють. Це можуть робити тільки ті люди в яких нема досвіду з авто. Доречі в Ф150 в дверях виямки саме щоб зменшити цю бокову мертву зону. А ще в багатьох машин дзеркала з радарами. І саме тому в Канаді на екзамені просять шолдер чек робити. Бо це прям супер важливо. Навіть на малій машині
-
мова про канаду ж
-
скажи де її немає? на цівіку і кемрі я все ще не бачу 3 річну дитину перед авто якщо не підніму сидіння
-
я рахую per capita
-
вища безпека у випадку дтп наприклад. данні я вище навів. можеш накласти їх на збільшення сувів на дорогах з тих відео. якось так співпало що зі збільшенням розміру середнього авто значно скоротилася смертність. і так, кореляція не означає причінність