(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Щочь не пригадую, щоб звичайні автобуси, а тим паче шкільні автобуси рухались зі швидкістю, якою рухається ескалейд.
-
Гайз, а можно проходити віжн тест в лінзах контактних? Типу сказати що юзаю лінзи наприклад. Чи перед тестом їх знімати?
-
Лиш би за пікапи поспорити
-
Такий некротопік підняли🤷♀😜
-
Ого, певно ТГ заключив...)
-
Саме тому вантажівки на багатьох дорогах заборонені. І щось не пригадую щоб потяги користувалися дорогами. ДТП на переїздах трапляються, але то не з вини потягу. Давай не перегинати.
-
> November 15 Уже можна питати яку машину взяли :D
-
Пікап - то звичайно круто, але якшо треба, шоб було багато місця - то я би подумав за мінівен. Популярний вибір імігрантів. Влазить дофіга, мій знайомий навіть диван перевозив. Ше Пробаблі тут ще фото вєліків в салоні виставляла :) Кажуть, шо там ніби і спати можна на відмінну від пікапу. А то економія 200-300 на добу на одну особу на готелях))) Ну і розхід адекватніший буде... Мож глянути на Додж грант караван, Хонда сіена
-
Доречі пікап як перша тачка - норм тема. Тому що це тупо найуніверсальніша машина якщо брати максимум критеріїв
-
Дякую)
-
Головне не забувай крутити очима під час тесту. Я настільки звикла що перевіряють поле зору і рухати очима неможна, що майже завалила тест🤣 потім дійшло, що очі мають рухатися, і все нормально получилось.
-
Кайфовая
-
Зарядка бесплатная во многих местах, но второго-третьего уровня
-
зарядили до 70, поехали дальше с горы вниз — ехать 10 км, приехали, она с горы зарядилась +7 процентов
-
Якщо я зніму, то машину не побачу. Але все нормально вийшло, іншим взагалі переживати не варто
-
На Тесле норм экономия на вест Косте 🤔
-
Та нехай ставлять, просто я звик що наші кажуть - ні, треба без лінз/окулярів, знімай)
-
Найбільше збивають на тому що фізично не можуть побачити, а тому що не уважні. Обов’язково aeb значно ефективніше, що в ЄС вже й зробили
-
Але поставлять відмітку в правах
-
Треба! А не просто можна
23 Jan 2023, 01:02
246605/633115
2 minutes ago