(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Трохи менше 2 тижнів, 2 рази їли аут та алкоголь докупляли, їжу спочатку тягнули
-
Я все своє свідоме життя стараюся по максимуму експлорити. І вибираю для цього максимально зручний вид пересування. Якщо можна доїхати машиною я поїду машину. Якщо ні то пересяду на мотоцикл. Якщо і це не вийде то поїду на електросамокаті, чи ось зараз освоюю моноколесо. Якщо і так не вийде то піду пішки. Тому так в гори де не проїхати ходжу пішки. А там де можна - в основному мотоциклом їжджу. На ньому при достатній підготовці можна прям багато куди заїхати
-
-
Це невірне для Канади . От дані 10 річної давнини. Кількість жертв серед дітей менша, а населення з того часу значно більше. Чесно кажучи я думаю що і в штатах це неправда, але ліньки їх дату дивитися. tc.canada.ca/sites/default/files/migrated/trafficcollisionstatisitcs_2011.pdf
-
toronto.ctvnews.ca/international-engineers-don-t-need-canadian-work-experience-to-get-license-in-ontario-1.6409486
-
Питання до колективного розуму, як вважаєте як краще вказати в резюме досвід, намагаюсь заповнити резюме різними місцями бо наразі у мене 2 записи. Отож: фултайм робота на галеркі (вказувати галеру чи одразу клієнта), фріланс декілька різних активних проектів (в основному там додати лендінг, порухати кніпочку, але бувають і трохи складніші таски). То ж основне питання чи варто показувати що зараз активно декілька робіт чи додати так щоб виходило що фріланс проекти були до фултайм і зараз не активні?
-
Да я вот тоже об этом подумал, когда кинул. Что наверное это IT не касается.