(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Що за блювотний тон спілкування? (@) Мені оцей хейт нагадує забавну історію як колись ми піднімалися на Драгобрат на мотоциклах. І тоді 24-го, там з самого низу з Ясіней ішли просто зграї туристів з величезними рюкзаками. Ішли вони звісно по центральній атвтомобільній дорозі. Ішли і матюхалися та окрикували машини які проїжджали повз і нас в тому числі. Вони мабуть були не в курсі що це просто автомобільна дорога між двома селами. Так сами і ви мабуть не в курсі скільки в світі є офроуду де легально можна кататися. Я от проїхав 10к по Європі і щось не бачив щоб хтось біг давати пиздов мені. В Україні доречі я здається не порушив жодного природоохоронного закону. У нас тих місць де дійсно заборонено їздити не дуже багато)
-
грустно конечно
-
И вот ещё про них же
-
эх, украинские судьи
-
ЗМІ: у Києві суддя напідпитку збив на смерть 23-річного нацгвардійця на блокпосту
-
Хм, цікаво. Я от якось уже років три підписаний на людей з Канади які там катаються на мотоциклах та пікапах по офроуду. І от ще цікаво що коли я готував пікап до експедиції то шукав інформацію саме в амеркианських і канадських спільнотах. І провінцію я вибираю там, по тому де цікавіше буде кататися. Думаю ВС. Невже все не так? Невже це якесь цифрове наїбалово і насправді там в Канаді асфальтне гетто як в Німеччині?