(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В віці від 0 до 4 показники пішли сильно вниз нажаль тільки під час ковіду. Але я буду тільки радий побачити в статистиці за 2022 та 2023 ріки зменшення цієї цифри.
-
Найбільше мені не сподобалася Швеція: 100500 камер і ідіотські спід ліміти типу по автобану 100 їдеш а потім раз можна 110 а потім раз і 120. А структура дороги при цьому не змінилася. А ще їхні типу магістральні дороги які в три смуги з почерговою зміною конфігурації. А ще те що там катаються по трасі з здоровенними люстрами і світять тобі в обличчя поки ти прям не порівняєшся з ним.
-
Лишите гражданства всех тогда с количеством больше 1
-
Но паспорт то у нас Украины, правильно?)
-
Мне Корбана тоже жалко, лучше бы Шария оставили без гражданства
-
Не значит что нужно равнятся на супер консерваторов либо зимбабве
-
Тут мы не уникальны. Глянь на Бельгию и Японию по ссылке. Индия ещё интереснее, но там про нее нет
-
Бывают плохие законы
-
Не вміють їздити по правилах. Екшен на дорогах загального призначення це додаткова небезпека
-
Пшпшп Украина плохая Корбан украинец, лишили паспорта пшпщпщп Нарушают права человека Беспределелллллл!!!!!111
-
Каждая страна делает что хочет согласно предварительно написанным под это законам. И Украина ничем не лучше или хуже
-
Це не ті показники котрі показують тренд подій. Зверніть увагу що до таблички “Fatalities” та “Fatality Rate” де написано кількість постраждалих по рокам.
-
Не надо рассчитывать тут на какие-то капли разума
-
Да тут для этого и топик
-
Пр разве не пропадает если в стране не быть какое-то время?
-
А Франция?
-
Різниця є. Ви недооцінюєте вплив інфраструктури на поведінку на дорозі. Широченні проспекти посеред міста, відсутність кругів, відсутність відбійника по середині дороги, все це провокує на порушення. Якби це все було то і порушень було б менше. Ну а швидкість це взагалі дуже умовна штука.
-
Ну типо лишним не будет
-
А в чем минусы?
-
Why not. Я пока не уверена, что хочу паспорт Канады
23 Jan 2023, 01:02
246991/635720
about 2 hours ago