(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Розмова була про життя без паспорту
-
Це прям якщо зовсім все дуже погано, то підходить
-
Ага, ясно. Так собі варіант
-
Жити в Канаді поки канадський паспорт не зʼявиться
-
Норт дам в Оттаві?
-
Та є ж старі церкви
-
І що сподобалось найбільше?
-
По Канаді я достатньо активна. Але мені її взагалі недостатньо. Я люблю Європу. Тут навіть церкви із пап'є маше визивають розчарування
-
Але звісно кожному своє
-
Ну ми з жінкою всі Атлантичні провінції вздовж та поперек обʼїздили, плюс трохи Квебеку та Онтаріо
-
lol. в канаді місць як раз купа.наприклад от ідея для подорожі en.wikipedia.org/wiki/Trans-Taiga_Road
-
Для мене це нескінченний жах) Взагалі не можу довго сидіти в одному місці.
-
Я буду вам прикладом людини, яка з 2018 року не виїжджала з Канади доки цього року не отримала канадський паспорт.
-
Грядущее большое наступление Вооруженных сил Украины можно будет считать величайшей битвой в Европе со времен Второй мировой войны. Об этом заявил бывший руководитель Министерства иностранных дел Германии Зигмар Габриэль. По его словам, противостояние рискует быть очень масштабным: 30-40 тысяч человек с украинской стороны против примерно такого же количества военных из России. 80 лет человечество уже как не видело таких грандиозных сражений. Зигмар Габриэль отметил, что не видит, как предотвратить дальнейшую эскалацию. По его словам, обе стороны выступают за дальнейшую войну. По его мнению Украина становится только сильнее и рассчитывает в конечном итоге вернуть свое. "Украина точно не уступит", – подчеркивает бывший руководитель немецкого МИД. @yigal_levin
-
ставати тре лише якщо плануєшь голосувати (коли вибори будуть в Україні)
-
Щось від топіку трохи відхилилися…
-
З нашого новоскошівського Cape Breton, з іншого Gros Morne National Park у Нью-Фаундленді. Fundy park у НБ теж класний.
-
Канада не Європа, це очевидно. Але назвати її через це одним місцем це перебільшення.
-
Монатік 🤴
-
Хз чи воно ок, але ось канадське вино в доставці є за такою ціною
23 Jan 2023, 01:02
247415/639262
5 minutes ago