(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Бросаешь Квебек?..
-
А чим річка не влаштовує?)
-
можна подивитися на Barrie. Є нормальне сполучення з Торонто (автобуси, GO train). Адекватні ціни на житло. В центрі озеро з гарними майданчиками для дітей. На разі не бачив ще жодного бомжа чи наркомана. Взимку 25 хв і вже на лижах катаєшся (Snow Valley Ski Resort).
-
Зарахують будь кому, проблема в тому що лміа майже неможливо отримати. Відсоток відмов там 80-90%
-
Я не знаю в якій Софії були ви, але ми перед Канадою 4 міс там жили, це чудове сучасне Європейське місто, уж точно більш круте ніж Одеса чи Харків. Може ще з Києвом можно якось порівнювати.
-
На схід від ошави відносно дешево, північ ошави цілком придатна для житла. На захід берлінгтон, і далі вздовж берегу за хемільтон, аж до Niagara on the lake. Все залежить від того які розваги цікавлять і скільки часу готові їхати до пляжів.
-
Я тут давно і приїхав по лміа, просто питання, шо офер давно був(рік тому). Того не розумію, чи то новий офер просити, шоб були всі пункти, чи можна просто прикласти якийсь емплоймент Леттер до старого офера, де написати обовязки і всі решта пункти, які треба бля ЕЕ
-
Ви може щось плутаєте? Ви нічого не отримуєте, отримує ваш работодавец та потім ви отримуєте ворк перміт в якому ви закріплюєтесь за ним. Тобто вам ваш опен вп треба буде міняти на клоузд. Але це якщо компаніі заапрувлятт lmia. Так от там 80% відмов
-
Коротше може і меньше відмов але ви всі не по куаєт приїхали у вас значно краще ситуація.