(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну ми вчетвером на одну зп сіньйора живемо :-) без шику але й без економій особливих
-
Дякую
-
Добре дякую дуже
-
Так
-
О це круто, тобто якщо у власника вже є такий сертифікат, щоб оформити машину мені потрібна буде тільки страховка і все?
-
В теорії це означає що авто в відмінному технічному стані, але на практиці в робочому стані мають бути гальма (як мінімум, може щось там ще що критичне для безпеки). Часто дллери пропонують сертифікат за доп гроші, мені дістався від попереднього власника що зекономило мені час та гроші. Там до речі є термін придатності.
-
Скоріш нормально планують на майбутнє. Купа народу замовляє авто за 2 роки і їм не горить бо є на чому їздити, при цьому вони будуть перші на новому модельному році. І таких настільки багато що коли оголошують новий кузов популярної моделі він солд аут протягом перших тижнів.
-
Так, я домовився з продавцем про купівлю, поїхав зробив страховку, позвонив продавцю і він привіз авто до сервісного центру, там дав мені бумаги і зняв номер, з бумагами (там вказано що я новий власник, номер страховки) пішов в сервіс Онтаріо, і все, там жіночка все зробила, заплатив податок, отримав тайтл і номер, все. У мене продавець більш менш порядний був, я йому гроші наперед заплатив без будь яких розписок що впринципі тупість бо чувак міг мене кинути.
-
Хм, може якийсь міскомунікейшн і вони думали що це оформлення контракту (aka post paid)?
-
хмм, цікаво... Вы дізнавалися курс особисто чи рахували через той, що на сайті банку? Бо коли ми робили обмін, ми подивилися курс на сайті Ванкуверського великого обмінника - www.vbce.ca/ А потім подзвонили менеджеру і спитали, що ось що нам пропонує vbce - а що можете ви запропонувати. І нам курс зробили вигідніший ніж на сайті банку та у vbce
-
Дякую за відповіді