(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не треба виривати з контексту. Народ навіть 5% не платить. То давайте взагалі не платити, а потім казати що дядя винуватий.
-
Третя група податкова 5%. Я не знаю де ще такі податки якщо +- цивілізована країна
-
причем самому убраться нельзя, надо вызывать именно клининг
-
в контракте прописано что надо сделать
-
у меня проперти компания
-
Это узкая группа людей платит столько не говоря уже о том что это временная мера было. Просто она выгодна для уклонения от налогов для бизнеса депутатов и не только
-
дубай 0
-
Доброго дня, підскажіть, при подачі документів на пр, я так розумію, що потрібно вказувати роботи за останні 10 років, а потім ще їх підтвердити reference letter, що робити в випадку, якщо деяких компаній вже не існує, і ніяк підтвердити з ними працю я не можу? Це про Онтаріо, якщо що.
-
перепрошую, мабуть моє питання занадто розмите. пан Віктор написав про второнні податки, моє запитання було саме стовно цього. про 5% я і сам писав кількома повідомленнями вище.
-
Коли пекар в канаді пече хліб за 5$, а у нас за 0.5$, то так, в $ к них продуктивність різна. Але то не заслуга пекаря чи пекарні.
-
Зараз тобі скажуть що ти неблагодарний нахлєбнік)
-
Я платив. Мої батьки платили. Як я і писав, я не кажу не платити, я пояснюю чому люди не хочуть то платити
-
Можно без иностранных товаров тогда) будем полоть сапкой землю под картошку
-
Экономика глобальная. Американские товары завозятся в Украину за доллары, а не гривны.
-
Этого нет в большинстве стран.
-
Это напрямую связано с тем, что в Украине местами очень низкие налоги.
-
И для нашего бизнеса меньше 20% прибыли вообще убыток
-
Коли пекар коштує 100к$ на рік, то ти хочеш їх мати щонайменше. А коли пекар коштує 100к₴ на рік, то нахіба. Технології там де вони доречні.
-
Выкладывать деньги в Украине невыгодно из-за отсутствия стабильности и прозрачности
-
Ну вообще пекарни у нас тоже не очень эффективны технологически ( как и все производство)
23 Jan 2023, 01:02
248855/637014
about an hour ago