(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну высокие налоги без развитой экономики не спасут ситуацию только обагатят коррупционеров ( что и происходит)
-
Китайська республіка ета другоє :)
-
Ещё есть вопросы?
-
ВВП на душу
-
Хоча на практиці я думаю це буде працювати так: ти типу знаходиш роботу і подаєш заявку в генералітет Каталонії - типу не давайте мені допомогу. Самі вони навряд будуть перевіряти. Може колись пізніше
-
Китайская Республика $33 401 Украина $4960
-
А то зраду завезли з розгону))
-
Так, поріг не памятаю але там типу мінімалка їхня в місяць
-
400 євро в місяць в Каталонії протягом 4 місяців. В інших провінціях хз.
-
На фоксконі гуглани скільки в людей зп. Рейтерс пише 3-4к юанів, це 400-500$. Так це топова фабрика. На топових виробництвах у нас не така ж зп була до війни?
-
В Китае миллиард милионы это не много
-
І продуктивність і зп там залежить
-
В китаї мільйони людей живуть в такому дні із рисом, якого в україні й в 90х не було. Китай не весь блискучий та технологічний
-
Їх перевіряли умовно добровільно. Тобто сам пишеш в заявці типу я бідний дайте грошей. Я навіть сумніваюся що іспанці дивилися чи ти по всіх офіційних рахунках в Іспанії отримуєш якісь кошти. Чому не всім дали допомогу - хз.
-
Ну пан спитав за те чи відмінять. Я сказав що знаю. Ми ж не в курсі. Може він подався і зараз отримує цю домогу
-
Название Канада происходит от слова kanata, означающего «поселение», «деревня» и «земля», «край» на языке лаврентийских ирокезов, которые зимовали в деревне Стадакона (в окрестностях современного Квебека), — первых индейцев, которых Жак Картье встретил на Гаспе летом 1534 года в их летнем лагере
-
Так це ж всього на декілька місяців і подача на це давно закінчилася. І тих хто подавав же якось перевіряли і не всім надали допомогу цю.
-
Да сори 11к но это в 2 раза больше Украины
-
До речi переклад слова Канада - село.😁
-
In 2021, the last full year for which Beijing's National Bureau of Statistics offers data, the average Chinese worker earned 105,000 yuan a year, the equivalent of $16,153. Средняя зарплата в Украине в январе 2022 составила 14577 грн.
23 Jan 2023, 01:02
248892/634715
2 minutes ago