(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Да ладно А ты был в Канкуне может?
-
tripadvisor.mfa.gov.ua/?location=cr
-
в коста ріку віза для українців не треба. був там зимою. дуже гарно але і доволі дорого
-
Во многих странах так можно поехать. Только в Багамы канадская виза не проканакт
-
Думаю с канадской тоже, надо глянуть
-
Кості ріка та Домініка майже як Флорида. Але й ціни майже та віза потрібна (якщо є віза в штати туди теж можна)
-
Коста Рика, Saint Lucia, Dominica Как я понимаю, Коста Рика вот в плане безопасности и природы самое то,
-
Хмм, да ладно, надо будет глянуть цены. Я был в Канкуне в декабре, за 200 чисто бичевскую комнату в отеле можно снять и не более и цены на еду в рестиках как в США или Торонто
-
і в канкуні був, дешевше. взагалі мексика дуже подобається, тільки подалі від канкуну )
-
тому місцеві канкун мексикою і не називають. просто готельний відпочинок зі звичайною їжею. дуже раджу Пуерто Ескондіто, це на узбережжі тихого океану. Або Сан Панчо/Сайоліта, це менше години на авто від Пуерто Вальярти. А в Пуерто Вальярту swoop не дорого літають з Торонто та Хемільтону
-
Ну оно везде я смотрю так, примерно похожие цене, что в Санта лючиа, что в Канкуне, что в доминикане
-
а в мене навпаки вийшло) жили в Мехіко Сіті 4 місяці біля "небезпечного" району Докторес, гуляли вночі і все ок, а в канкуні у дівчини на пляжі гаманець вкрали з сумки і багато поліції зі зброєю прям пляжем гуляють
-
Стремноватое место кароче) только Зона Хотельера в Канкуне это какой форт безопасности
-
Я был в Cabo San Lucas крутое место Но опят же, живёшь в центре я самом туристическом месте, но как идёшь в 9 вечера за чипсами, заранее начинаешь писать что может уже и не вернёшься 🐳🐳 И так везде)