(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Как ты собираешься менять статус на постоянный?
-
не брак, есть как минимум три варианта не считая всяких браков, убежища, лотореи итд
-
Хм, то може проблема в США. Типу туди їдуть тільки специфічні люди?
-
З одягом тут простіше. На мій смак тут нічого нема, замовляю з України
-
ну в мене їжа в основному і трохи на речі(бо з собою майже нічого не привезли) Облаштування хати я не рахую
-
Імхо, це найбільше допомогає. Просто мати baseline замість assumptions.
-
Іще доречі норм тема Аірбнб і кауч сьорфінг. Доречі за допомогою останнього я абсолютно бесплатно тусувався в США. Познайомився з купою унікальних і цікавих людей. Зміг побачити країну з середини
-
Я так подивилась. Ледь зі стула не впала від жаху яка я марнотратка 🥲
-
На акції дивилась все життя, завжди порівнюю ціни якось підсвідомо Бензин теж костко На квартирі поки економимо, але дивлюсь на будинки , то буде дорожче
-
Теж 1000+ на двох. Воно дороге
-
я поки що просто все записую, ось третій місяць тут закінчується - буду дивитися статистику так би мовити)
-
Колись - так, намети. Зараз більше спимо в машині. По європі ми подорожували на пікапі з обладним спальним місцем. В останніх тріпах спали у прокатних машинах
-
тут тільки пару чоловік, але вони збираються в сша вже
-
В нас вийшла ця поїздка 1300 на три дні
-
Цілком сподівано для густонаселеного району Торонто. Якби це було десь у якомусь Cookstown - це вже інше питання, та і інциденти були би іншого характеру. Також це показує більшу прозорість до справ поліції, дуже круто.
-
Трохи є 😁
-
В мене витрати впали за останній рік, а рівень життя не знизився. Просто навчилася обирати та слідувати бюджету.
-
А тут не такі специфічні ІТшники?
-
Ага, то ви вже навіть вичистили, де можна оптимізнути))
-
Айтишники..
23 Jan 2023, 01:02
249596/641182
26 minutes ago