(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну і взагалі можу розказати наш європейський експіріенс. Так всі кажуть - ко-ко-ко, ніде зупинятися не можна. Інакше ата-та. Фігня це все. В Нідерландах наприклад не можна взагалі ночувати в тачці навіть якщо ти на фурі що якби нонсенс. І ми бачили як поліція катался по різним парковкам і ганяла ввечері кемпери. Нічого страшного, ми заїхали на парковку вокзалу. Там багато машин стоїть на ніч і ні в кого не буде думки перевіряти чи хтось не спить. В Ірландії теж типу не можна ночувати. Але ми ставали у всіляких покинутих місцях де немає людей. І так цілий тиждень. В Австрії теж типу не можна але в нас 4х4 машина ми просто в горах забурилися на перевалі в сніг так що не було видно і так лишилися Я просто взагалі не розумію прикол ставати в кемпінгу. Так втрачається вся суть їзди у своєму будинку. Є програми які допомагають шукати точки. Є муніципальні зони відпочинку де таке може бути дозволено. Тому будьте сміливіше, шукайте точки і все знайдете. Більше подорожуйте життя того варте.
-
Я не розумію. Був рум 6к за 2022. Припустимо, що я наторгувала до 8к на рахунку і зняла ці гроші. На початок 2023 на ТФСА 0, рум за 2022 та 2023 має бути 6+6,5 = 12,5 тисяч. В мене він виходить 14,5 тисяч, якщо повернути все на рахунок. Це точно правильно?
-
В Європі зупинялася в готелях, там їх на будь-який смак і на будь-який гаманець. Палатки, хостели, чи підселення в чужі квартири не мій варіант взагалі. Допускаю відпочинок на природі в будинку на колесах, хочу порахувати. Бо готелі тут дорого і сервіс так собі. Але поки що готелі.
-
-
Ви тут смієтеся а я наприклад коли почалося повномасштабне підписувався на чуваків з рашки для інформаційної війни. І от так досі на одного чудака підписаний. Він віщає про те яка слабка економіка США, як світ міняється і як круто інвестувати в Рашку.
-
Те, що ви витягли, буде додано до вашого руму 1 січня наступного року
-
Це точно? Отут пара речень виглядають інакше : The total contributions you each make to your own TFSAs cannot be more than your TFSA contribution room www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/tax-free-savings-account/contributions.html