(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тарахтить )
-
про це й кажу
-
ну в Одесі дуже відчувалось
-
ну це якесь дивне порівняння, ми що теперь дизельний двигун з бензиновим вже в лоб порівнюємо? ) Не враховуючи тонну мінусив дизелю? тоді ок )
-
Хотелось бы верить что это исправится - в Германии ситуация один к одному….
-
правда 2.5 була 2012, гібрід вже 70тка
-
Ні не так. Гібрид був бензиновий. А в Ірландії ми катали на кіа спортеж з дизелем. І от порівнюючи дві тачки одного класу. Куга поки ти катаєшся по місту із зарядженою батарейкою малює тобі красиві 4.4 л. Тільки но виїжджаєш на трасу і починаєш нормально їхати - 8-9-10 л. При цьому по грошам на паблік зарядках ціна кіловат в перерахунку на км виходила так наче я заправляю 5.5 л бенза на сотку. А от дизельний спортеж жрав 6.5 л соляри як його не крути. А якщо спокійно катати то і до 5.5 опускалося
-
особисті
-
Просто фішка в тому що в різних провінціях і в моєму випадку навіть сусідніх містах, ситуація може бути різна. Час доби, зміна, загруженість і людський фактор. І я мовчу про те що людина може бути в такому стані, що повне муму. І що тоді? Хай помирає? Ми живемо в цивілізованому світі, а не в світі Голодних ігор. Принаймі хотілося б в то вірити
-
А взагалі я вам іще цікаве скажу. Моя перша машина це був сітроєн ВХ 89 року з турбодизелем 1.8. То він по відчуттям їхав так само як той же спортеж. І брав 5.5-6 л соляри. При тому що мотор там був вбитий. Зато в нього можна було лити що завгодно і не було взагалі ніякої електроніки. Тож щось не видно прогресу в торохтілок
-
В Германии есть платная альтернатива