(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Просто у мене був такий АТС і я був одним з перших хто привіз таке авто в Україну. Мій друг організував клуб Кадилак Україна. Там було десь 300 учасників. 300 реальних людей які привезли такі машини. Ми нормально статистики зібрали і тому я з впевненістю можу говорити про цю машину. Ну і якби зверху уже конкретні цифри.
-
Круто, не чув про таке
-
сколько раз?
-
Сколько раз за комнату?
-
streateasy
-
конкретне питання є?
-
в отличии от канады там не надо ковыряться в маркетплейсе, есть кучу разных сервисов на любой вкус - roomi, реддит группы, всякие сервисы для лгбтку руммейтов, junehomes итд
-
А як ти знайшов кімнату? Це серед українців чи бургерів?
-
Я просто коли відкриваю рота то про ті речі які точно знаю і можу підвердити своїм досвідом або цифрами
-
autoastat.com/en/form?type=1&make=9&model%5B0%5D=150&yearFrom=2013&yearTo=2019&auction%5B0%5D=1&auction%5B1%5D=2&dateFrom=2023-02-28&dateTo=2023-05-29®ion=&sort%5Bsale_date%5D=desc&f%5Bestimatedrepairamount%5D%5Bfrom%5D=&f%5Bestimatedrepairamount%5D%5Bto%5D=&f%5Bactualcostvalue%5D%5Bfrom%5D=&f%5Bactualcostvalue%5D%5Bto%5D=&f%5Bodometer%5D%5Bfrom%5D=170000&f%5Bodometer%5D%5Bto%5D=&f%5Bengine%5D%5B%5D=20
-
Ось вам статситика тоталок з автостата. Подивіться скільки кадилаків АТС з 2.0 мають пробіг овер 300 к км.
-
Зараз теж за nyc думаю)
-
ну ваканасии есть и даже отвечают, но пока нет разрешения на работу я прям супер активно не подаюсь
-
А якого рівня кімнати? Як гуртожиток чи норм?
-
А з роботою як? В Канаді ринок якийсь дохлий, хоча вакансій не мало
-
брехня
-
тебе на надо там выдумывать какие-то хитрые схемы чтобы снять жилье, платить за пол года или год, и то еще не факт что тебе сдадут
-
300 машин - це дуже мізерне комьюніті, більшість були на б/у авто, і найголовніше - в Україні…
-
что мне нравится, так это то что почти на все уже есть готовый сервис - едешь без кредитной истории и референсов - есть гаранторы хочешь комнату - кучу разных вариантов снять комнату хочешь апарты с стейблайзд рентом - просто в фильтр добавляешь на стритизи вся дока структурирована на гов сайте и есть кучу гайдов на реддите
-
виходить фейки одні? www.reddit.com/r/ThatsInsane/comments/vgjwd2/line_to_view_a_single_1br_apartment_in_manhattan/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button
23 Jan 2023, 01:02
Post 250177 of 629853
less than a minute ago