(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А что за щетка? Если там батарея литиевая, то обычно блок питания всеравно универаальный, 100-230в принимающий. Сомневаюсь что локальная версия щетки будет заряжаться по-другому. Разве что вилка будет местная, но можно наверное только блок питания местный раздобыть.
-
Що таке та щітка?
-
Обідно) вона нова, прикольна)
-
я б просто канадську купив ) (Моя з європи юсб)
-
Підкажіть як бути з щіткою наприклад?) вона з європи (220 напевно) заряжається довго. Є якісь трансформатор невеликий чи купити канадську?) ПК вроді норм працює))
-
чи є у когось компанія яка робить внески на RRSP акаунт? у меня по договору наче є 4% але щось я цих платежів в SunLife не бачу, чи це робиться в кінці року?
-
це було просто considering, нічого більшого
-
Я розумію про що ви, там просто якийсь район відносно старий ( так бачу по будинках ) і то правда там трохи дивні люди ходять ))) Я живу трошки ближче в сторону центру по лейкшорі і тут дуже багато нових будинків , гарних кондо з виглядом на озеро , чисто, багато кафешок, прекрасна набережна , дуже зелено. Тут багато європейців живуть : українці, поляки, італійці . І я себе дуже спокійно почуваю вдень чи вночі :)) Ну і якщо говорити про вітри то так , реально на першій лінії біля озера зимою здуває, але гуляти можна)) І температура через вологість і вітер відчувається більше , тобто -1 градус це дужеее зимно . Не знаю наскільки то важливо - залежить від людей))
-
нормально працює від 110