(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Да, 6к за прошлый и 6.5к за этот год
-
А на tfsa без декларації можна класти?
-
What if you contribute more than your RRSP deduction limit? Generally, you have to pay a tax of 1 percent per month on your contributions that exceed your RRSP deduction limit by more than $2,000.
-
хник. А можна ще одне питання в такому разі якщо компанія мені платить 4% на RRSP, то по року це явно буде більше 2К і що тоді виходить я за це податки буду платити, чи треба якось відмовитись від цих 4% виплат?
-
Сомневаюсь Начиная с февраля / апреля и до мая в след году можно будет подать декларацию)
-
Всем привет. Что можете сказать про эту кантору?
-
ncpeel.ca/index.html
-
The lesser of the two following items: 18% of your earned income in the previous year the annual RRSP limit (for 2022, the annual limit is $29,210) www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/rrsps-related-plans/contributing-a-rrsp-prpp/contributions-affect-your-rrsp-prpp-deduction-limit.html на сайте ошибка выходит
-
На відео вище я бачу широченний хайвей з нормальними смугами для розгону. І взагалі не бачу резону для обмеження у 80 км. В Європці 80 зазвичай коли автобан проходить через місто чи смуги вузькі чи ще що типу того. Це що там в Канаді люди їздити не вміють?
-
What in the actual fuck
-
Бтв поповнив з Wise монобанк - курс 26.69 (це вже з комісією моно)