(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я в Оттаві згорів, мені норм. Тут локальне пекло, тому я зараз як громадянин Марокко. В Монреалі б за свого прийняли
-
У тебя эвакуация не в ту сторону
-
Azure CICD еще более-менее делаю, другие ресурсы Azure что указал тоже, Terraform, но у меня только 2 года опыта всего из них 6 месяцев девопс
-
Вроде всё норм
-
Пост про то как в 2004 в Виннипег приехали и пошли на службу в украинскую церковь))
-
Я звісно вибачаюсь, але за що така висока комуналка? І будинку ясно, але в квартирі? Електрика баксів 50 і все.
-
Що треба щоб згоріло в гта, щоб ціни впали?))
-
Там жарко так? Чи про що ти?
-
Дедовщина, это норм
-
А в церковь поглумиться пошли над прихожанами. Всегда так делаю
-
Приїхали ці айтішники своїмит топ 5% інкам руйнують все)
-
Жесть скільки на вас повісили. Я 50 цілий рік плачу - вода безкоштовно, опалення теж не сильно вплинуло (стандартна висотка)
-
Ну взимку 170 то світло + опалення.
-
Я думав там в продовженні про те як ця сім'я жіночок обламала бо виявилось що він тімлід в фаанг а вона продакт менеджер в юбісофт 😁
-
влітку 100, так)
-
В мене взимку 170 макс було, але в нас електрика дорожча, 50 то хіба влітку
-
50 електрика, 50 вода, 100 опалення в сезон
-
Тут навіть 30 градусів немає, як то?
-
Гта
-
Я чула розповіді від київлянки, яка отримала пр в Канаді років 20 назад, приїхала з сім'єю сюди і вони відчули всі прєлєсті від "наших" (тоді це були всі з совка). Так вона реально говорила про дідовщину, бо інета не було, вся інфа лише від місцевих хто раніше приїхав. Обґрунтування такого зневажливого ставлення було: ми приїхали давно, страждали, а ви на всьому готову бажаєте виїхати?
23 Jan 2023, 01:02
251227/640785
2 minutes ago