(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Компанія має заповнити форму на 2 сторінки просту і відповідати певним вимогам, не високим, але рога-і-копита не пройдуть
-
Але через джоб оффер треба домовитись з компанією, вірно? Тобто від компанії треба тільки бажання і їх вмовити/домовитись. І вже тоді варіант зЕЕ не проходить?
-
8 місяців зими
-
Да что в этом дедмонте вечно не так?
-
Але ж податись на ПР можна відразу, маючи всі документи на руках/англ. екзамен тільки стосовно 2-3 років це така велика черга?
-
Як 8, коли в жовтні +10, в травні +20 (згідно інтернету, я там не була)
-
В Онтаріо і зараз є. В нас сусідній будинок продали, 6 офферів, +125к у вартості (20%)
-
Нічні температури глянь
-
Це час процессінгу, номінація + федеральний етап
-
Дерева голі до другої половини червня стоять, бо на початку червня часто ще заморозки. В Калгарі трохи тепліше, плюс шинуки, але загально сніг може впасти з жовтня по червень
-
Так вони й влітку малі
-
Глянь в цій групі, часто бачив там що саме кімнати здають або шукають на підселення www.facebook.com/groups/519401202138866
-
Дякую за рекомендацію 👍 Після прочитання постів постів про постійні вбивства людей якось не пособі стало... Я так розумію це просто як і всюди треба оминати певних районів, чи це розповсюджено по всьому Торонто?
-
Ну на район звичайно треба дивитись, а так я не включаюсь, особливо після того як купив авто і перестав їздити на автобусах, але я фактично в передмісті живу де зелені галявинки перед будинками і усміхнені канадці)
-
У вказаних районах я не був, не так давно в Канаді, але проїздив через все Етобіко то виглядає не погано, ще є Міссісауга, але то може бути далекувато якщо треба в офіс в Торонто.
-
Ох я вас розумію, як раз переїжджаю з Калгарі, то з досвіду зразу переїхав жити за містом. На 5 хвилин довше від міста але природа, безпека, і люди які оточують тут топ. Попередньо побачив такі райони як такі в яких треба шукати кімнату) Richmond Hill Markham Буду шукати ліди)
-
Такой кайф конечно - иф ю ар экспириенс фрод плиз кол ас иммидиейтли, канадское имидиатели - ближайший оператор ответит через два часа или звоните в рабочее время 😀
-
Так там всё с Кравчука началось 😁
-
Онтаріо обіцяла процесити українців швидше, але я б на це не розраховувала )
-
3 і 3
23 Jan 2023, 01:02
251547/636251
about an hour ago