(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нічні температури глянь
-
Це час процессінгу, номінація + федеральний етап
-
Дерева голі до другої половини червня стоять, бо на початку червня часто ще заморозки. В Калгарі трохи тепліше, плюс шинуки, але загально сніг може впасти з жовтня по червень
-
Так вони й влітку малі
-
Глянь в цій групі, часто бачив там що саме кімнати здають або шукають на підселення www.facebook.com/groups/519401202138866
-
Дякую за рекомендацію 👍 Після прочитання постів постів про постійні вбивства людей якось не пособі стало... Я так розумію це просто як і всюди треба оминати певних районів, чи це розповсюджено по всьому Торонто?
-
Ну на район звичайно треба дивитись, а так я не включаюсь, особливо після того як купив авто і перестав їздити на автобусах, але я фактично в передмісті живу де зелені галявинки перед будинками і усміхнені канадці)
-
У вказаних районах я не був, не так давно в Канаді, але проїздив через все Етобіко то виглядає не погано, ще є Міссісауга, але то може бути далекувато якщо треба в офіс в Торонто.
-
Ох я вас розумію, як раз переїжджаю з Калгарі, то з досвіду зразу переїхав жити за містом. На 5 хвилин довше від міста але природа, безпека, і люди які оточують тут топ. Попередньо побачив такі райони як такі в яких треба шукати кімнату) Richmond Hill Markham Буду шукати ліди)
-
Такой кайф конечно - иф ю ар экспириенс фрод плиз кол ас иммидиейтли, канадское имидиатели - ближайший оператор ответит через два часа или звоните в рабочее время 😀
-
Так там всё с Кравчука началось 😁
-
Онтаріо обіцяла процесити українців швидше, але я б на це не розраховувала )
-
3 і 3
-
а вот це дуже гарне питання, також перелімітив все ще в минулому році, там на офф сайті є пункт, якщо eligible group plan то 1% не потрібно платити, але загалом це погана ідея бо це все не дедактиться(подвійне оподаткування получається) і я тепер пробую оверліміт витягнути без штрафу, якщо получиться розпишу як це все робиться, зараз чомусь не можу дозвонитись в cra
-
У мого чоловіка було таке саме коли ми приїхали. Їхня бухгалтерка сказала що типу навіть з урахуванням штрафу вигідніше брати матч ще до того як буде рум. В ітозі у нього було сумарно щось близько 6к за перший рік, коли руму ще не було, і податкова його не штрафувала, а просто ці нарахування мінуснули з руму коли той з‘явився. Умовно кажучи, - 1 рік руму не було, накидав 6к - 2 рік, рум 20 тис, вільних лишилось 14 бо 6 вже заюзав Але штрафів не було ніяких. Тим не менш, це не фінансова порада)
-
В Квебеке лет 10 до пандемии цены росли максимум на 5% в год, не более. Я боялся что у нас тут начнётся как в Онтарио и оно в конце 2020 началось. Сейчас правда аукционов нет, но цены за 3 года удвоились.
-
можна детальніше про які 2 роки мова?
-
І ці люди ще крошать батон на Квебек та кажуть що в Монреалі люта зима
-
Все то так, окрім того що Онтаріо по Foreign Job Offer OINP майже ІТ не обирає. По суті раз на рік. Там в основному робітничі спеціальності. Тобто попасти туди складно
-
Там хоч гори недалеко
23 Jan 2023, 01:02
251554/633931
about a minute ago