(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Поднаторел. Или старыми картинками кидаешься
-
Поэтому если минус 31 или плюс 31 то алерт
-
У них код if mod(t)>30: SendAlert()
-
ага, хоча есть опція виселення під ремонт. але все одно років 10 можна зазвичай
-
тоді було для всіх і закривали по факти закриття квоти. не встиг - твої проблеми. я коли подався закрили за 12 днів, потім 7 годин, останній раз за 14 хв. Потім цю систему поміняли на бали та вибірки
-
/r/legaladviceCanada Там куча историй, как люди купили жилье с тенантами для себя и не могут их выселить)
-
теоретично таке може буди у приватного також я недавно розмовляв з риэлтором який знайшов мою теперишню квартиру - че ти паришся? якщо квартиру куплять то новий лендлорд повинен тобі здавати за тією самою ціною - а якщо він купить, щоб самому жити? - для себе дуже рідко купують з тенантами, це типу last resort і я завжди force купувати тільки той об'єкт де або вже немає тенантів або контракт закінчується і вони з'їжджають
-
Ну там і рашка так незле палки вставляла. Мало того що вічна пропаганда що ми краіна третього світу, всі великі підприємства належали москалям, олігархи відверто проросійські, багато політичних сил, що спонсорувались рашкою. Украіна насправді ніколи повноцінно не була вільноі від рашкінського впливу. Завжди був тіньовий контроль як економіки так і суспільного життя. Я памʼятаю як була на практиці в школі, то був якийсь 2011 рік здається і якийсь соціальний центр опитувань розсилав в школи опитувальник який просили провести доя учнів 8-11 класів. Основна тема запитань була - «Чи в разі військового конфлікту ви б воювали з росіянами?» і «чи ви вважаєте росіян братнім народом». Памʼятаю що я відмовилась то проводити і надавати дані, піднявся кіпіш і в результаті ми таки не проводили те опитування. Але то було по всій територіі Украіни. Все що ви б мали знати про те, що відбувається зараз