(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А спина? А на очі летить- потім алергія? А в принципі постійна напруга очей, а ще ж не можна порізати, тре технологію зберігати і радити. І вислуховувати 100% важче ніж ІТ 🙄
-
Мені сьогодні дівчина сказала, що того розчину достатньо, і вона б там не працювала, якби не дезинфікували як слід. А про сухожари сказала, що вони їм потрібні тільки якщо хтось bleeding too much, щоб це не значило
-
да, тут рівень хлору однозначно вище. у нас інша система очистки в басейнах (принаймні у приватних). тому хлорки менше
-
Покажи? Я обов'язкової сертифікації не знайшла.
-
Респиратор?)
-
на бінанс (знаю, що не дуже контора), курс старий, 37.8 за usdt
-
А проживання 600 це 5 днів
-
Так я про оці сухожари. Виходить, вони не обов'язкові
-
може і є, а може стандарти інші. як в ресторанному бізнесі.
-
Поки не зважилася перевірити
-
P2P, для тебе немає комісії
-
Я питала про масаж обличчя в декількох салонах, дивилися як на дивачку. Нарешті, подруга порадила якусь тайку в якої 250$ один сеанс. Але з ліцензіями всіма
-
Це з комісією?
-
а кому воно потрібно? на вулицях не парад мод же, манікюр взагалі виключення
-
А вії? В нас таке було модно років 10 тому, оті густо нарощенні
-
Просто тут вважається красиво, якщо побільше декору на нігтях. Якщо трохи відросли, ніхто не переживає
-
Та й косметолог теж не напружується. На моє питання, чому не роблять отак, мені відповіли, що місцевим зазвичай піхуй і нема запиту
-
ну мені не хамили в Україні. і тут не хамили, але ж рівень обслуговування це не лише про хамство.
-
1 usdt = 1.37 cad. виходить 27.6 за cad
-
Стрижуть місцеві майстри стрьомно. Нігті роблять стрьомні. (за мінімальним виключенням) Я пробувала і тих і наших. Різниця колосальна Бо вимоги нижче, конкуренція не така висока.
23 Jan 2023, 01:02
252307/644625
13 minutes ago