(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
мамкіни бізнесмени
-
Тре подивитись по тексту обов'язків, що ближче Проджект у мене
-
Бот для запису на візу в сша t.me/uaitincanada/281078
-
чатЖПТ дав добро)) знайшов ключові слова)
-
Лол. Це я дропнув останній таск з 3 та закоммітив що було.
-
Саме і є в цьому різниця
-
В Україні далеко не всі заможні, але кожний тренд у дівчат і хлопців різного віку відчувається, це вбачається у паблік транспорті, метро, на вулицях. А не лише в мазератті
-
даєш новий рівень оцінки кандидатів - наявність ключових слів у коді як рівень розробника)
-
public static void main))
-
залишилось записувати які саме слова я писав
-
В цьому і заключається абсурдність що не всі заможні але зато треба буди одягненим у "фешн" шмоті біля будинку. В північній Америці класний приклад як люди одягаються відповідно. Бізнез центри, дорогі ресторани заміські клуби - всі одягнені дуже круто. На публіці в дорогому в основному ходять або ті хто ганяють понти або діти багатих китайців
-
ну були ж часи, коли по кількості рядків коду перформанс міряли)
-
сьогодні дивився гугл кар'єри та на сторінці опису інтерв'ю прямим текстом написали, що більше не вимагають рішення невирішуваних завдань.
-
Так, і є. Але ж ми не про причини цього, а про те, що тут складно одягатися модно якщо ти це любиш.
-
Фешн в Україні, це коли серед молоді більшість в ширпотребі типу Cropp, pull and bear, house, h m і т д? Чим це краще за місцевий ширпотреб типу old havy і т д?
-
видно цього достатньо)
-
Походили 2 недели и как то так резко жара началась что уже в крокс прохладней ходить чем в кроссовках так что по итогу я иду стричь газон в крокс а не кросовках
-
Мы купили всей семье кроссовки в scetchers очень нравится удобная обувь
-
А средние и малобюджетные проекты и вовсе позакрывать половину
-
Теперь они средние адекватные
23 Jan 2023, 01:02
252613/634449
40 minutes ago