(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та я тобі кажу, тут тре все фільтрувати, шо тобі кажуть і думати чого. Вон вище чувака намовляли брати кредит 6+% з плаваючою ставкою, бо ніби то в Штатах більше. А мого друга спочатку маклер лякав, коли ринок житла вже почав падати, шоб той поскоріше робив офер, бо в нього черга з імігрантів з Азії з оферами, а потім в банку дуже сильно намовляли брати мортгедж з плаваючою ставкою, коли вже ставки росли і було понятно, куда все рухається... Кожен продає, як вміє... А тут вміють продавати)))
-
А вы просто не допускаете того, что если вам aldo нормально, то другим этот бренд не обязательно должен подходить? И если вам мода не сильно интересна, то у других другое может быть мнение? Не? И поэтому отправлять в Харьков надо, где сегодня погибли в очередной раз люди?
-
300k cad = 223k USD = - 26.5% deductible through SRED = 163.9k => 25% administrative expenses of vendor = 122925 => 30% margin of vendor = 86047 /12 = ~7k per montnh. нормальних сіньорів за 5к не пропонують чомусь, зараз це 7-8к В штатах є своя програма вирахування витрат яка теж мотивує зменшувати офшорний аутсорс Ref: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/scientific-research-experimental-development-tax-incentive-program.html
-
Звичайно, скрізь є нюанси і потрібно напрягати булки, але це не умовна Індія
-
Я спочатку коли ставила запитання і читала відповіді, то в мене почала розвиватися депресія, але потім поспілкувалася з друзями, які вже в Канаді і не все так страшно.
-
Мой поинт был в том, что здесь все можно купить при желании, или вот в соседних штатах, и это не является прям трагедией. Кич - это обсуждать, кто там во что одет, у кого что поглажено. Я глажу одежду, но какое мне дело до одежды людей на улице? Это их дело
-
А где я осуждала или обсуждала кого-то за глажку? Все как хотят так и живут. Я предпочитаю гладить, другие - нет. Не надо придумывать того чего не было. И да, нельзя здесь все купить при желании. Но это не трагедия для меня, а неудобство. Как и к теме других сервисов канадского рынка. Он просто другой и все, потому что население другое, интересы другие, привычки и тд.