(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
дякую вам, @vmbobyr Pavel і вітаю з офферами) буду далі рухатись, можливо то я такий дурний)
-
жена будет делать, она как минимум баллов за возраст меньше теряет. а если по PNP какой-то пойдем, то там не особо важно
-
А ПР?
-
да я со старой еще не слез, очень уж нравится нихера не делать работать по пару часов в день максимум. а поскольку мы вдвоем работает, то нам тут норм.
-
ну, я маю на увазі що це світло і розуміння що не все так погано)
-
дякую, Володимире, ваша статистика плекає надії))))
-
дякую) покинь історію про "дурний") тут трохи незвичний ринок, і банально зараз багато достойних кандидатів(памятаємо що сюди пруться гарні специ зі всього світу) і конкуренція. просто більше співбесід і буде результат 😉
-
И главное не надо унывать когда сделал много аппликейшнов а тебе не отвечают. Я например, походу являюсь чем-то "средним статистическим" потому что на 137 аппликейшнов у меня было 13 приглашений на пообщаться, т.е. 10% (3 месяца поиска). Но главное не вешать нос)
-
дякую, це наразі не про мене
-
В мене менеджер з Індії, найняв
-
Дійшла нарешті на педикюр, дівчина що його робить, сюди приїхала з Іспанії. Каже, що тут і сухожар, і все є, а в Іспанії де вона працювала було дуже погано з гігієною. І самі салони тут ок, є з масажними кріслами, напої приносять, і це в провінції. Не все так погано, короче
-
они общаются зачастую между собой, они решают конфликты и проблемы только между собой, они мягко говоря по большей части лоу скилд и плохо ведут дела(т.е. нужен постоянно кто-то с кнутом), если ты начинаешь что-то не так говорить или вести тебя кидают в условный шедоу бан
-
У мене в команді двоє розробників індусів та ще зараз продакт теж - специфіка звісно якась є, але не сказав би, що впливає на робочий процес А от співбесіда була з двома такими зовсім канадцями канадцями, та ще chief architect ямаєць, от там чувак на расслабоні 😂