(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я не Куа, але в великих аутсорсерах вони вміють вже таке робити, бо для візи в США тре дуже подібний лист. Якшо кантора таки не вміє, то можете на гуглити офіційний НОК, і на офіційному сайті там будуть обовязки. Тільки перефразуйте обовязково і візьміть те, шо вам підходить, шоб не була проста копіпаста!
-
Я теж такими категоріями мислив до моменту коли не побачив де зараз українці в світовому айті і де індуси
-
Украинцы в Украине, индусы в Индии
-
І де? Цікаво
-
Ещё 2-3 недели и все
-
Гур
-
Основная точка спауна в Индии
-
Індуси вже давно в Канаді )
-
Що саме вам цікаво? - кількість розробників індусів на різних посадах світових компаній і компаній Північної Америки більша за кількість Українців - посади С рівня в FAANG компаніях - ми зараз, до речі, обговорюємо питання статистичної вибірки “коли індуси реджектять не індусів”, а не індуси обговорюють питання “як потрапити в компанію з українцями і чому вони беруть тільки своїх?” Я не певний чи дав я відповідь на ваше запитання, напишіть будь-ласка.
-
Лол. Купа індіційців гарні професіонали і наймають тих краще відповідають вимогам, незалежно від національності
-
але дякую за ваші враження від “інтервью у індуса”
-
а ну пардон, я всередині беседи залетів ))
-
у вас склалося дивне і не вірне враження від написаного мною)
-
До речі ще цікавий факт, проводив досить багато співбесід з індусами (англійською володіли не всі інженери в пулі для співбесід) і нормально їх оцінював, інші інженери нашої компанії (українці) майже завжди реджектали індусів і писали досить дивні фідбеки. Це я про те що українці теж дуже часто дають індусам не релевантні фідбеки через декілька причин, на мою думку: 1. не розуміють акценту 2. звикли до досить стандартного набору запитань або відповідей 3. не достатньо досвідчені з точки зору співбесід щоб у потрібний момент запитати нормальне уточнююче запитання