(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я теж не з лабрадора
-
в наших інженерів часто є проблеми з розумінням що від них очікують. на запитання "розкажіть про пару ваших найкращіх професійних досягнень" дать промову на 10 хв як ніхто не шарить, менеджери-замовники ідіоти і взагалі тільки він за всіх працює.
-
скажимо так, знав багато українців з компанії, цього було достатьно
-
тому що я в Торонто, чувак. Знав же що треба в Альберту їхати..
-
Я дивлюся звісно LinkedIn, але якщо компанія велика - я ж не буду гортати всіх співробітників. Тим паче це нормально для US/CA або інтернешнал компаній мати купу різного народу. Відносно “знав хто працює” - ну ви ж не всіх знали ж, вірно?
-
дуже дивні в тебе компанії були, мені чомусь не попадалися такі. наприклад в СТО індіець, і більшість інженерів не індійці.
-
знав хто працює в тій компанії куда йшов. Іншу через Linkedin перевірив - хіба не всі так роблять? А там в лінкедіні одні Анупами, Хітеши, Хірени та Суреші були )
-
не залежить від спеціалізації. не всі звісно, але було пару раз. потім ще ображені на мене залишилися що не взяли
-
нажаль ні. я так декількох зареферив, пару раз напряму без скрінінга, тепер тільки сам спочатку спілкуюся і тільки потім вже далі
-
це опси таке розповідають? я думав що у них взагалі спокійна робота, Ansible, Terraform, Kubernetes, Bash - не робота, а мрія)
-
ну і добре ) головне що вам ок )
-
співчуваю ))
-
ну, скажімо різниця часом є а часом немає)
-
є досвід праці в колективі де хочаб 70% індуси?
-
Декому важко переключитися з найму між галерами на найм в продукт