(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та співзасновник проекту але він бігав по менеджерських справах а до коду носа пхав одну годину на день або менше
-
Кто знает есть ли в Канаде такс фри на товарку как в Европе? Чето гугл ничего не показывает кроме отложений на пенсию без налогов
-
Чому вирішили зупинитися переписувати?
-
Ні просто колега був тех дір
-
Привіт всім, вже місяць не можу знайти роботу по спеціальності desktop support або computer network technician, якщо тут є хтось хто вже працює в цій сфері поділіться досвідом будь-ласка
-
Це трохи вище треба погортати тред
-
Не зовсім релевантно, але чомусь згадав як я певний час покроково поступово приводив internal state на aws ec2 до потрібного мені виду, через cloud formation і ssh, а колега подумав що все дуже просто і він розумніший - поліз по ssh і все зламав. Тестування мануальне займало певний час, тому я був «дуже радий». Не памʼятаю чи працювало history щоб подивитися що за команди він виконував, через те що під кожну нову сесію здається своя історія. А чувак навіть не записував що саме він робив.
-
Я не міг йому сказати бо він сіньор а я джун
-
Він не знав контексту і кожен раз переписував як вважав за краще а в мене нові фічі щойно написані відвалювались бо я під них адоптував ту функцію яку йому кортіло оптимізувати )
-
Sftp юзали
-
2013 рік
-
Тоді гитлаб ще не існував
-
Якщо б там був у вас gitlab то CODEOWNERS би допоміг тобі)))
-
Потім він поїхав у відрядження і залишив у спокої мій варіант коду
-
Я не одразу зрозумів що треба здоровий коментар до коду залишити де написати чого воно саме в цьому вигляді а він заскочив посеред ночі і шаблею там все порубав я на ранок відкатую як було а він вночі знову
-
Ні не було тоді або на проекті не юзали просто і мені не підказали що таке буває
-
Роки це ні про що, мені ще років 6-7 тому «архітектор» намагався “задачі” писати в Google sheets)))))
-
І ніякої системи контролю версій? SVN?
-
До речі дякую вам, я гадаю що ви перший хто написав вірний солюшн ситуації. Я ще не бачив щоб хтось «самотужки міняв інженерну культуру компанії на краще».
-
Я в 2021 ставив задачі команді через телеграм