(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Є таксі фрі біля деяких переходів на кордоні і є такс фрі зони в резерваціях індійців. З резервацій можна замовити з доставкою
-
bip.net.ua - бухгалтерія і юридичні послуги для IT, +380506290469 Я з ними останній рік вів ФОП і потім закривав(закриття ФОП у них окрема послуга) в цілому нарікань не маю
-
ну, я іспанську трішки знав, починав з англійської, майже завжди це не мало змісту, мені зразу щось пробували іспанською пояснити, щось вловлював, щось перепитував + гугл перекладач. В Італії ж по іншому було - звертався англійською - зразу суха негативна відповідь, хоча перед мною людині, яка зверталась італійською все ок пояснювали і допомагали.
-
Да, всем окей абсолютно что ты не знаешь испанский и они спокойно ждут пока ты переведёшь что-то и покажешь им, например
-
В Іспанії з англійською дійсно все дуже погано, але чисто суб'єктивно, в людей були спроби допомогти, навіть не знаючи мови, на відміну від тої ж Італії, де, особливо за межами Мілану, англійську теж майже не знають, але ставлення було в рази гірше, коли звертався до них англійською.
-
Це, звісно, поодинокі кейси, але в Іспанії ( Каталонія, Андалузія) такого не було.
-
острів то острів, але Італія ж :) я був готовий, що в Франції будуть по іншому ставитись, коли англ до них говориш, але від Італії такого не очікував
-
Вам треба дивитися яку саме візу ви собі будете робити. В першому меседжі ви кажете про роботу, в другому про бізнес. Виясніть яку конкретно візу ви хочете відкривати і потім дивіться які є варіанти візи для партнера. Наприклад при робочій L1 це буде віза L2
-
З останнього - Сардинія, там взагалі англійську ніхто не знає і дуже непривітньо ставились в більшості, в Мілані все супер з англ було, Неаполь - англ ніхто не знав, але впринципі привітно ставились, інші міста лінь перераховувати.
-
я з держ установами, на щастя, ні в Іспанії ні в Італії не стикався)))