(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тобто під бізнес відкривати візу, на одній візі ми не прокатимо як сім'я?
-
дякую вам дуже!
-
Маю магазин на Etsy. Продаю там різні речі: таке як канцелярські товари та одяг. www.etsy.com/shop/CreatingArtsyGoods
-
Маю магазин на Etsy. Продаю там різні речі: таке як канцелярські товари та одяг. www.etsy.com/shop/CreatingArtsyGoods
-
я з держ установами, на щастя, ні в Іспанії ні в Італії не стикався)))
-
Треба було спробувати подзвонити в якусь державну установу, чи банк чи ще що. У мене там було що коли другий раз я передзвонював з перекладачем вони вже зразу трубку кидали
-
З Канади наймають теж?
-
це я вже потім дізнався і там наче треба дзвонити з укр номера тоді вони тебе перенаправлять на укр сапорт
-
Но есть)
-
Правда толку с их саппорта по телефону около нуля
-
В Сантандере тоже есть горячая линия на украинском
-
Поліція mossos d'esquadra ну може на весь відділок буде одна людина яка терпимо розмовляє англійською. А так гугл транслейт. Хоча вони мені при першій зустрічі гордо розповідали що як треба то хоч українського перекладача приведуть. Santader банк кидав трубку коли я намагався звязатися і розблокувати карту. UPS - хз кого вони посадили там але навіть іспанцю було складно поспілкуватися. Але заради справедливості варто зазначити що в Генералітеті Каталонії взагалі можна українською отримати допомогу
-
Просто поищи получше
-
Що тоді з Канади гнати машину?
-
ну тут питання за штати. Я дивився на крейглісті і не бачив таких вариків. 20 кад це в реальних гроша що буде? 15к. Це ж копійки
-
Без ГБО конечно, потому как тут оно мало кому интересно
-
Такие машины (Silverado 2016-2017) с такими пробегами (и даже меньше) в Канаде продают от 20k CAD. Не битые. Так что везти их Украины нет смысла
-
Ну з битками яка вигода була в Україну їх везти: малярка рихтовка у нас дешева і якісна. Чого не скажеш про США.
-
Він же не просто так за безцінь продається
-
Доброго дня, підскажіть, шукаємо житло, прислали анкету заповнити, в ній просять вказати sin, чи це нормально? (Form 410)
23 Jan 2023, 01:02
253308/636251
about an hour ago