(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Від провінції залежить. В деяких якщо не мати фоток яка машина була до то уже не поставити на облік. А в інших українці приїхали і катаються на своїх битках
-
Уже
-
я не так сказал? после восстановления можно ездить. насколько геморойно это уже другой вопрос
-
ну я детально вивчав це питання і щоб пройти інспекцію потрібно щоб всі роботи були виконані на сертифікованих станціях і тд. розцінки я думаю ви розумієте. Зробити звісно це реально але наскільки це по ціні буде вигідно тут питання. а в скріні не факт що був тотал, якась сума замала для тоталу, хоча все може бути.
-
Короче в будьякій незрозумілій ситуація не варто брати на віру чужі слова а завжди перевіряти і докопуватися до істини
-
А іще там було що ой ай не можна на тимасовий облік машину поставити по ВП. А як копнути глибше то все там можна і є люди які в Канаді катаються на своїх українських номерах.
-
В одній фейсбук групі українців у Канаді був здоровенний тред де чувак розпинався що не везіть сюди ваші битки бо ой як тут це не легко поставити їх на облік. А потім ой ай вийшло що він сам цим бізнесом займається. Тож усе відносно
-
Ну машины с rebuilt title тут встречаются, так что кто-то этим занимается.
-
А можна тут запитати про подачу на КУАЕТ? Батьку прийшло запрошення на вклейку візи, але ми трохи пропустили момент з тим, що вислати треба було на протязі 30 днів(рік тому, здається не було такого). Минуло вже 2.5 місяці. Заява не реджекнута, в обробці. Є сенс висилати паспорт зараз чи треба через якісь звернення вирішувати?
-
что конкретно интересует
-
Конкретно курс, який хтось зміг би порекомендувати із спису сотень курсів. Підкажи як я може ще більше конкретизувати запит?
-
А що за пільгове страхування для українців? Я зараз як раз страхову шукаю.
-
по итогу плачу по льготной страховке для украинцев 150
-
мне почти везде на новый сивик насчитывало 600+
-
это нормально
-
workforcenow.adp.com/mascsr/default/mdf/recruitment/recruitment.html?cid=e8de271a-9124-47c2-9d6a-94fe4445b935&ccId=9151798632536_2&source=IN&lang=en_CA&ittk=HBPGMBE9KK&selectedMenuKey=CurrentOpenings
-
jobs.lever.co/theex
-
Замовлена машина вже в дилершипі, але VIN в базу додали тільки сьогодні. Не можу знайти страхову, де в пошуку можна знайти потрібну модель
-
он же простой как пробка этот селениум
-
бери документацию, чатжпт и пробуй автоматизировать что-то
23 Jan 2023, 01:02
253406/641995
2 minutes ago