(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так в канаде аналогично, любая стройка в доме громкая или странных запах
-
Ты не можешь просто так пойти пакеты сменить
-
Депендс, часто слышу про то что на смену окон, например, нужен договариваться с домом
-
В Іспанії до слова ми самі фарбували фасад будинку. І це в центрі на набережній. Самі ставили кондиціонери. Єдине що блоки ми не виставляли на фасад. В Німеччині уже б нас розстріляли за таке
-
Они чаще всего не открывают книги и не читают законы точные, они знают «околоинфу» и дают инфу туда, где могут сделать точную проверку
-
Я не могу утверждать точно, но все что вызывает шум/запах/неуверенность в действиях соседа/ранломного человека — будет доложено куда нужно.
-
На самом деле довольно уныло Я понимаю ещё, то что в Испании никакие сложные штуки нельзя делать самому с электрикой, а только специалиста звать, но покрасить дом...
-
Хотя тоже хз, это нужно читать законы уже
-
Если мелкий со стремянкой
-
Дома тут старые нужны красить, но я не знаю какие именно условия этого всего. Вероятно если дом большой — вряд ли это должны делать вы
-
До нас прийшли сусіди просити їм пофарбувати за гроші)) філ зе діференс
-
А, дом
-
И приедет служба и будет уточнять все ли по правилам
-
але там були якісь теми що стосовувалися фасаду. Типу не можеш його міняти чи псувати. Ми фарбували точно такою ж фарбою як він був. Тобто оновили колір
-
В канале могут настучать куда надо
-
Це якщо квартира, у нас був будинок
-
По-этому надо покупать участок с водой, ставить дом и жить offgrid
-
У мене так знайомий хотів наїбати систему. Типу купуєш ділянку з підведеною водою. Ставиш мобільний будинок. Прикол що для них не потрібно спеціального дозволу. Ставиш сонячні панелі і впринципі все. Живеш нікому нічого не винен на своїй території. Але Іспанія наїбала його. Чувака кинули на гроші коли він купував ділянку. Він засмутився і поїхав звідти
-
В Испании кстати штраф если ты машину сам моешь не на мойке
-
Ну в Іспанії прям все сильно простіше чим в Німеччині. У мене під Франкфуртом лопнуло колесо на трасі і я зїхав на парковку його поміняти. Через 10 хв приїхала поліція. Сказали що їм пожалілися що машина пробила колесо. Що типу шматки покришки впали на асфальт. Сказали що треба було зупинитися і викликати поліцію і тоді приїхали б дорожні робочі і поміняли колесо. Сказав що штрафувати не буде але наступний раз дзвоніть в поліцію.
23 Jan 2023, 01:02
253987/637244
10 minutes ago