(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
але там були якісь теми що стосовувалися фасаду. Типу не можеш його міняти чи псувати. Ми фарбували точно такою ж фарбою як він був. Тобто оновили колір
-
В канале могут настучать куда надо
-
Це якщо квартира, у нас був будинок
-
По-этому надо покупать участок с водой, ставить дом и жить offgrid
-
У мене так знайомий хотів наїбати систему. Типу купуєш ділянку з підведеною водою. Ставиш мобільний будинок. Прикол що для них не потрібно спеціального дозволу. Ставиш сонячні панелі і впринципі все. Живеш нікому нічого не винен на своїй території. Але Іспанія наїбала його. Чувака кинули на гроші коли він купував ділянку. Він засмутився і поїхав звідти
-
В Испании кстати штраф если ты машину сам моешь не на мойке
-
Ну в Іспанії прям все сильно простіше чим в Німеччині. У мене під Франкфуртом лопнуло колесо на трасі і я зїхав на парковку його поміняти. Через 10 хв приїхала поліція. Сказали що їм пожалілися що машина пробила колесо. Що типу шматки покришки впали на асфальт. Сказали що треба було зупинитися і викликати поліцію і тоді приїхали б дорожні робочі і поміняли колесо. Сказав що штрафувати не буде але наступний раз дзвоніть в поліцію.
-
Там взагалі така тема що він з продавцем підписав договір і дав завдаток 500. А потім коли прийшов спитати то в нього постійно маньяна. Далі знайомий пішов у поліцію а ті сказали - давай з адвокатом. А адвокат скзаав давай 1000. Ну от і все)
-
Покуда ждете карточку можно спокойно работать 90 дней по I-94
-
Разрешения на работу есть сразу же после того как дают пароль
-
Это точно в мемы, не в ментальное здоровье?
-
Взагалі, після Канади в Іспанії якось менше посміхаються, душно, багато курять. Канада топ для життя:)
-
Все зависит от того что надо же
-
Любые клауды, комптиа, скад-ска, курсы лфс или редхета, циско, исо, секьюрити
-
Это не фаанг, вполне себе обычная 170к база
-
Те самые 300кк в наносекунду в фаанге?
-
То есть при желании ты можешь быстро собрать себе на ретайрмент в той же Испании или Португалии
-
Бо я смотрю сколько тейк хоум в сша выходит после аренды, налогов, трат, сейвинга и это выходит в два раза выше чем Гросс в Испании
-
Нас там нет, только гражжане росии🌚
-
Это расчетка вот от этой суммы, там выходило 3к аренда, 4к спендинг, 6проц 401
23 Jan 2023, 01:02
254000/634563
4 minutes ago