(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
хм, куплю зараз квартирку 2кв в Львові за $60k * тут якийсь проміжок часу * Україна вступає в ЕС, починається влиття в економіку великих грошей, міста розбудовуються, ціни на житло повзуть на медіану по ЕС через ще декілька років ця ж 2кв буде наприклад $150-200
-
Ну это рулетка если честно Нет гарантий что туда не прилетит и хз сколько ещё война будет
-
Я колись рахував ситуацію. От умовно в мене є 100 000 к дол. Щоб із ними зробити? 99% українців побігли б купувати хату щоб у ній жити. Тоді ти нічого не заробляєш але не тратиш на оренду а це прям болюче питання для українців. Якщо ти живеш десь а цю хату здаєш в оренду то там при грубому підрахунку в тебе буде 7% з оренди. І то це не враховуючи постійних косметичних ремонтів. Так можна сказати що потім ціна нерухомості виросте і ти продаси її дорожче. А може і не продаси як це зараз буде. Може продаси років через 10. Весь цей час вона буде стояти. Якщо ти ті самі 100 000 к вкладаєш просто в акції в тупу не розбираючися що куди і то в тебе буде в середньому 9%. І в тебе буде постійний прибуток. А це я ще мовчу за мінімальний аналіз ринку і вибір компаній. Тоді ці цифри прям сильно вище будуть
-
И видом на горы, например
-
Со всей инфраструктурой офк
-
Вообще я тут в провинции иногда поглядываю не на 2 самых больших города и там даже в районе 100 можно классное жилье взять
-
Мейк сенс
-
В США мне кажется в недвигу ещё лучше вкладываться учитывая тонну разных программ, такс дедакшн и все такое
-
Ну других же инструментов нет
-
Через скільки років на твою думку Україна вступить в ЄС, Львів стане культурним і економічним центром і квартири з 60 к піднімуться хоча б до 150? Наскільки ця сума зменшиться інфляцією? Скільки можна було б заробити за цей час грошей маючи ті самі 60 к і вкладаючи?
-
Вообще наверное можно было бы больше денег сделать, да Но жить то продолжили бы в двушке