(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
боже..
-
Знач підсумуємо, чувак розказує що ваші акції то фігня а треба брати житлову нерухомість. Це типу топ, в будь-якій кризі, коли паніка треба іти і купувати нерухомість. Цифр він дати не може. Це не фінансова порада, але ваші фінансові поради лайно. Коли йому показують цифри люди які їх рахували він сміється і називає їх тупими. @smilesvua Я нічого не пропустив?
-
http://web.archive.org/web/20201029162838/dou.ua/forums/topic/30791/ Вот про "богатсво пограмистов в Украине", кто думает о том как круто жить с 5% налога и 5к
-
знову говорю, видихніть оба і перечитайте саму "ідею" того що роблять зараз
-
люди купу дурниць роблять
-
без призива це робити
-
але цей план люди роблять і я просто напив за нього
-
так, я з цим згоден
-
я викупив і кажу тобі що дуже ризиково при посередніх прибутках, тобто погана інвестиція
-
це просто 2 однакових ситуації
-
в 2008 упала недвіга і почали продавати задешево зараз в україні теж скидують задешево і інші скупають
-
чувак не викупив порівняння і я почав запитувати за 2008 ти теж схоже цього не викупив
-
тобі просто сказали що то хуйова інвестиція, ти почав говорити про кризу 2008 в штатах, тоді пішли графіки
-
ти коли сідаєш щось думати що робити далі такий "окей є 10 вариантів" і дивишся їх, оцінюєш навіть якщо вони маловірогідні
-
зупинись на секунду, видихни і перечитай діалог
-
ти пропустив те що я писав "купуй поки скидують" і привів приклад що коли війна то багато хто скупає житло і мене почав дойобувати цифрами і тикати свої графіки графіки і графіки, окей покажи мені де я писав що інвестувати в акції то дно покажи мені заклик щоб всі купували житло
-
знову таки я нічого ще не купував це дії людей яких я зустрів по країні в перший тиждень початку війни
-
Жаль конечно
-
Без личной виллы, яхты, острова
-
В апартах всю жизнь бомжевать
23 Jan 2023, 01:02
254319/635170
2 minutes ago