(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
местный нотариус, потом консульство, потом апостиль, потом отправлять по почте в Украину ? шо ж так сложно
-
Украина мой дом, там жили мои родители, свекры. У сына был любимейший дедушка. Про то что такая масштабная война будет я недооценивала, да
-
Для машини треба доручення. Якщо не було то в консульстві і потім переклад з апостилем. Для житла там були якісь проблема взагалі переоформити. Треба гуглити
-
потрібні всі 3 цифри. institution, branch, account
-
У меня есть дети и важна школа. Я район в Етобико выбирала уже по выбранной школе.
-
Война началась в 2014 все это время власти занимались распилом бабла, ИТшники скупали бетонометры все было пох что хата горит. Что могло пойти не так ?
-
Посилаю не через wise, через банкінг напряму, і там зовсім нема ніякої валідації
-
та навіть в торонто і навколо купа дешевше є в гарних районах
-
просто спати і картоплю с куркою їсти між роботою
-
Недавно выкладывали сдающийся таун в КВ за ~2300-2500. А если смотреть не Торонто, то и дешевле найти можно.
-
Мені потрібно не swift code, мені потрібно аналог iban, account number, і там не зовсім зрозуміло потрібно в середині добавляти institution number, чи ні.
-
угу. 5к это 3700USD
-
там де 5+
-
(сам таке не пробував, дав своїм британцям 3 цифри вони розвбрались)
-
Ну заради справедливості варто зазначити що тоді здавалося що ось ми зараз побудуємо свою європейську країну без москалів та інших підорів. І тоді в 14,15,16 було важко але було розуміння що ми рухаємося в правильному напрямку. То вже потім прийшло розчарування. Але так, з точки зору ризиків тоді ще треба було задуматися
-
Типу такого
-
там їх якось можна склеїти
-
Война была, но не такого масштаба. И квартиру купила ещё в 2012. В 2014 такого масштабного вторжения я не представляла.
-
Це стало очевидним у 2021 році, так. Я про себе кажу. І з листопада я вже готувалася до цього. Але чесно, прямо такого піздєца я все одно уявити не могла
-
Нормальные зп можно найти много где, Канада не исключение. В течение года можно много летать в те же Европы или в соседнее село - в США, ну или пузико погреть)
23 Jan 2023, 01:02
254504/634588
19 minutes ago