(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привет! Советую смотреть на meetup, вот этот speaking club многие советуют: www.meetup.com/better-english-cafe/events/293601486 Ещё вот тут разные библиотеки Торонто где бесплатно проводят разговорные клубы: www.torontopubliclibrary.ca/search.jsp?Ntt=English+Conversation+Circle Но там прям зависит.. я иногда попадала на такие библиотеки где люди двух слов связать не могут и с ними проходили задания типа long hair, short hair. Типа прям простое.. А иногда прям классная библиотека попадалась и там прям хорошая разговорная практика была
-
Просто ОДКБ в очередной раз обосрется
-
Вы в Барсе?
-
Я вже 3 місяці в Іспанії і тільки один раз натрапив на працівника банка який був не дуже привітний. А так всі дуже привітні і навіть якщо кажеш що не абле то наймагаються допогти, самі дістають перекладач і не відчепляться пока не переконаються що ти зрозумів. І це я вже походив і в банки і в мерію і в податкову. Але думаю це все дуже залежить від регіону.
-
Привіт. Вже хтось реалізував свою бізнес ідею яку обговорювали у чаті? Є якісь успіхи у кого?
-
🇺🇦 «Населення України складає 29 мільйонів людей», — Український інститут майбутнього За даними інституту від початку повномасштабного вторгенння 8,6 мільйона людей виїхали за кордон та не повернулись. Серед тих, хто залишився, лише 9,1-9,5 млн громадян працевлаштовані, з яких 2-3 млн людей — бюджетники. ЦЕНТР