(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
в сша ще більше
-
мені здалось, що в сша краще ніж в канаді по багатьох параметрах, але по деяких гірше теж
-
і третій - поки ще не хворів і не стикався з системою
-
просто до речі
-
не подумай, я не відмовляю від сша
-
Там вероятность что я лишусь зрения или получу перманентое влияние на здоровье ниже
-
Больше года
-
Смешно, да Осложнения на синусах могут влиять на зрение, а ещё и всякие менингиты и тому подобное могут развится
-
Тебе глаза выколят и кукумбер отрежут?)
-
Я плачу податки тільки в Манітобі. З моменту приїзду в Канаду ще ніде не працював. Планую знайти роботу в ІТ з офісом в Манітобі, а щодо планів по тому, як оформлюватися - то це питання для мене поки що не вивчене. А що, якщо віддалено з Манітоби працювати на іншу провінцію, то потрібно буде податки і там, і там сплачувати?
-
сори я твоё сообщение "там вероятность что я лишусь зрение или получу иное перманентное влияние ниже" прочитал неправильно))
-
Ай красота
-
під сучасна вони мають на увазі DSL під тайпскрипт)
-
не те щоб мем, але цікаво
-
мавка.укр/docs
-
чи там без тачки можна)
-
Це долина Луари, навколо більш ніж 100 старовинних замків🙂 або що саме цікавить?
-
Я плачу податки тільки в Манітобі. З моменту приїзду в Канаду ще ніде не працював. Планую знайти роботу в ІТ з офісом в Манітобі, а щодо планів по тому, як оформлюватися - то це питання для мене поки що не вивчене. А що, якщо віддалено з Манітоби працювати на іншу провінцію, то потрібно буде податки і там, і там сплачувати?
-
ну почти, ага
-
Щоб добратися звідти до Парижу, наприклад, на потязі, які чомусь вважаються в Європі ідеальними)), треба змінити 3 потяги, бо тадам ширина колії різна в рідних регіонах😝 Ми Францією завжди на машині
23 Jan 2023, 01:02
255584/640083
3 minutes ago