(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
‼️ Підрив рашистами Каховської ГЕС може мати негативні наслідки для ЗАЕС, проте ситуація контрольована Вночі 6 червня 2023 року російські окупанти підірвали греблю Каховської ГЕС. Внаслідок підриву рівень води в Каховському водосховищі стрімко знижується, що є додатковою загрозою для тимчасово окупованої Запорізької АЕС. Вода з Каховського водосховища необхідна для того, щоб станція отримувала підживлення для конденсаторів турбін і систем безпеки ЗАЕС. Зараз станційний ставок-охолоджувач наповнений: станом на 8:00 ранку рівень води становить 16,6 метра, і цього достатьно для потреб станції. На даний час ситуація на ЗАЕС під контролем, український персонал моніторить усі показники. В разі зміни ситуації Енергоатом оперативно повідомить про стан справ. Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN | EA
-
Ну а как если врачей больше особо не становится, а потом мигрантов ещё сильнее давит на систему
-
Тут приймає Роман Чабан, судячи по імені, то з ним можна домовитися раніше.
-
northyorkmedical.com/clinics/ent-clinic/
-
my.clevelandclinic.org/canada/staff
-
Я навскидку загуглила, наче є.
-
Я не можу зрозуміти, а приватних клінік там немає?
-
Я в феврале 2022 должен был делать операцию в том же добробуте, но пришла русня Диагноз у меня есть, но в Канаде похуй на то что было в какой-то там Украине
-
Тобто Вам вже сказали, що Вам потрібна операція чи Ви самі поставили діагноз?
-
К офтальмологу я через час попал
-
Я в Україні зараз, але подруга вже пів року в Торонто, до офтальмолога записалася з п’ятниці на понеділок, до гінеколога чекала аж 3 дні.
-
Заебись мне лор из добробута сделает КТ и отправит на операцию в Канаде)
-
Ну попробуй, запишись)
-
Якщо по відчуттям все так критично, то в Добробуті є онлайн консультація будь-якого лікаря. Ціна питання 400 грн, Ви можете послухати як альтернативну думку: розказати симптоми, сказати, що турбує, можливо Вам порадять наступні кроки (ліки, промивання і тд)
-
гайз, підкажіть, будь-ласка, найближчим часом прибуває сестра, 15 років. Стаді перміт оформлюється у аеропорті по прибуттю схожим чином як ворк перміт чи якимось по іншому?
-
Будь ласка. Ви кожен день про це пишете
-
Септопластику давно делали, как и удалял полипы
-
Тоді шукайте і дзвоніть лікарів в інших містах і тд
-
Спасибо анонимный врач из тг