(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хуже что в Канаде нет аналога Манчестера
-
Я Лондон не порівнюю бо мені він не подобається для життя. Ми ж про особисті почуття а не про статистичні данні
-
З мене такий собі порівняльщик тому що там працювали не за спеціальністю і тільки почали шукати роботу в айті. На той час джунам було важко її шукати але відгуки були. Думаю якщо залишились би ще на місяць-два були би з роботою. Ціни меньше, нема відчуття села ( я зараз в Калгарі) Клімат нам підходив більше. Не було відчуття цього всього що тобі вже проложили стежку до кінця твого життя і ти нібито маєш по ній йти бо система так працює. Коротше, я би напевне повернувся але після того як спробую Ванкувер, бо люблю гори. Взагалі обирати країну для життя це ще та фігня, напевно мало хто хотів це робити бо ще рік тому ми не обирали а просто подорожували, а тепер через війну маєш обирати… не хочеться але мусиш.
-
Найчастіший відгук для майже всіх, кому відмовили в компанії був: У Вас прекрасні скіли, Ви супер класний, але ми віддали перевагу іншому кандидату. Щодо сторін розвитку можна звернути увагу на софт скіли і англійську І це писали всім
-
я казав про ситуацію коли був референт який потім надав фідбек, не про автоматичну відповідь
-
Все зрозуміло, але реальні причини інші
-
і що не зрозуміло?
-
А я про що? По-перше відповідає "робот", або це просто стандартне повідомлення. Якщо є зв'язок з рекрутером чи можна відповісти на листа та запитати деталі, то пройде мінімум тиждень. А якщо фідбек реально не готовий, то хз скільки. Можете отримати "детальний" фідбек, який 1 в 1, як не детальний. Пройде ще тиждень, поки вони вибачаться та надішлють ще якусь дичину...
-
"ідеально" з вашої точки зору не означає ідеально з точки зору того хто намає, вони можуть мати вищу планку і ви того не зрозумієте поки не доростете. "занадто білий" це дуже мала частина ринку, скоріш виключення чим норма
-
Таке теж буває 😂
-
імхо, це треба читати як, "у вас є скіли які нам потрібні, все ок, але в нас є ще один такий самий який просить менше"
-
Той кейс, який я описую - це наша стандартна відповідь, яка близька до правди, бо вчитися можна вічно. А от реальні причини, чому ні, ми ніколи не озвучували: нам не подобається як Ви зверхньо спілкується, Ваші знання не відповідають резюме і тд
-
Це добре, але якщо ви самі можете записати (хоча б голос) інтерв'ю, то потім проаналізувати та зрозуміти де ви помилились дуже просто. А ось, якщо у вас все ідеально та вас не вибрали, тоді можна їх бомбити, але ж вони не скажуть, що ви занадто білий або хтось інший попросив менше.