(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Найчастіший відгук для майже всіх, кому відмовили в компанії був: У Вас прекрасні скіли, Ви супер класний, але ми віддали перевагу іншому кандидату. Щодо сторін розвитку можна звернути увагу на софт скіли і англійську І це писали всім
-
я казав про ситуацію коли був референт який потім надав фідбек, не про автоматичну відповідь
-
Все зрозуміло, але реальні причини інші
-
і що не зрозуміло?
-
А я про що? По-перше відповідає "робот", або це просто стандартне повідомлення. Якщо є зв'язок з рекрутером чи можна відповісти на листа та запитати деталі, то пройде мінімум тиждень. А якщо фідбек реально не готовий, то хз скільки. Можете отримати "детальний" фідбек, який 1 в 1, як не детальний. Пройде ще тиждень, поки вони вибачаться та надішлють ще якусь дичину...
-
"ідеально" з вашої точки зору не означає ідеально з точки зору того хто намає, вони можуть мати вищу планку і ви того не зрозумієте поки не доростете. "занадто білий" це дуже мала частина ринку, скоріш виключення чим норма
-
Таке теж буває 😂
-
імхо, це треба читати як, "у вас є скіли які нам потрібні, все ок, але в нас є ще один такий самий який просить менше"
-
Той кейс, який я описую - це наша стандартна відповідь, яка близька до правди, бо вчитися можна вічно. А от реальні причини, чому ні, ми ніколи не озвучували: нам не подобається як Ви зверхньо спілкується, Ваші знання не відповідають резюме і тд
-
Це добре, але якщо ви самі можете записати (хоча б голос) інтерв'ю, то потім проаналізувати та зрозуміти де ви помилились дуже просто. А ось, якщо у вас все ідеально та вас не вибрали, тоді можна їх бомбити, але ж вони не скажуть, що ви занадто білий або хтось інший попросив менше.
-
я бачу найм зсередини, і розповідаю що там є
-
Я думаю ми про різні речі говоримо
-
сказали ж, качайте англійську = ви не зрозуміли що від вас хочуть.
-
коли ми таке пишемо ми саме це маємо на увазі, і так робить купа компаній
-
десь так само, половина з того в канаді та сша. тут люди дивуються чому не можуть знайти роботи, от тому і відповідаю. купа ж інших роботу знайшли, більше половини доречі