(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
сказали ж, качайте англійську = ви не зрозуміли що від вас хочуть.
-
коли ми таке пишемо ми саме це маємо на увазі, і так робить купа компаній
-
десь так само, половина з того в канаді та сша. тут люди дивуються чому не можуть знайти роботи, от тому і відповідаю. купа ж інших роботу знайшли, більше половини доречі
-
а от це про софтскіли, про що теж казали. якщо людина не спримає конструктивну критику це проблема
-
щоб щось таке сказати потрібно вирифікувати що саме в вас погано, стрес, англійська, скіли тощо. і це насправді не цікаво нікому робити, тому просто кажуть що скіли невідповідають, за невідомої нам причини
-
Я в якості людини, яка наймає, до чого тут англійська? Я кажу, що це наша стандартна відмовка, яка немає нічого спільного з реальними причинами
-
От тому для таких розумних простіше сказати «you are good but we decided another candidate» , ніж потім про щось сперечатися чи пояснювати :)
-
ще раз, потрібно не скільки завгодно шліфувати англійську, а вникнути в контекст, що компанія робить, що хоче.
-
Я з тим трохи руку набив вже. Якщо при аплаї потрібно вказати бажану зп, то іду на гласдор і, якщо є зп по компанії то ставлю вище середньої. А при спілкуванні з hr, тепер при питанні про бажану компенсацію, відповідаю питанням, а які у вас ренжі по зп. Відповідали всі). Ну і типу отой верхній ренж мені ок)
-
💈Барбер у Торонто 💈 Привіт! Мене звати Євген і я професійний БАРБЕР 💈✂️ Працюю Чоловічим перукарем в Barberhood Barbershop 💈 68 Abell street (15 хвилин на авто від CN tower). Якщо ти у пошуках свого барбера, я радо допоможу знайти свій стиль та підтримувати його. Мій Інстаграм 👇 instagram.com/evheniy44?igshid=YmMyMTA2M2Y= Мій телефон 👇 +14375571088 💈Якщо буду потрібний - звертайся! 💈
-
Passive aggressive, це також потрібний скілл для подальшого життя в Канаді, але напевно краще це робити коли вже влаштуєтесь ;)
-
раніше ІТ мали вагу як генератор готівкоі валюти, зараз її забагато через допомогу
-
я не видалятиму цього разу, але це повідомлення тут було два дні тому. Наступного разу видалю і забаню