(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт, тут є хто їхав по u4u ? Просто хочу в сша, але всі знайомі, хто в штатах їхали туди через L1 візу через гугли і т д
-
Два роки тому вона довж озера Онтаріо був дим з манітоби
-
дякую, зрозумів
-
На щастя у вільній країні можна робити все що завгодно якщо це не протизаконно. Проте якщо одразу зазначити яка ціль — отримати пораду, чи показати що ви молодець, а просто компанії погані і хайрінг команда гівнюки непрофесійні що не можуть розгледіти діамант. Якщо друге то тут є чат з емоушенал саппорт. Я цієї весни шукав нову роботу і прямо відчував що зробивши «роботу над помилками» проходив на наступний левел і уже фейлився там. Апофеоз відчуття безнадії був коли я пройшов купу раундів включаючи CTO та VP of Engineering отримав запрошення на фолллоу ап колл з рекрутером де мені персонально по відео сказали що у них інший кандидат з яким вони рухаються:) Зробив роботу над помилками і аналіз де налажав і поїхав далі.
-
в будь якому разі, успіхів Вам з пошуком) може це у мене просто на свіжих враженнях від власного пошуку трохи горить, це мені в емоушенал саппорт чат треба, лол) сорян якщо мої меседжі грубо читались)
-
А в Ванкувере искал 1бр?
-
Ну і я таке бачила) Але тут кажуть що дешевще ніж у Вані) Тому цікаво стало на це подивитись
-
Ахаха так, я так бачу😄