(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мне глассдор говорил один день что я супер-матч чтобы идти в FBI) Но я разве что сериальчик смотрел где было фбр... :D
-
t.me/uaitincanada/98125/105946
-
Якщо ще не зарахували досвід не дасть записатися онлайн
-
Спасибо, парни
-
@sdwvit запінь плз
-
Я не подавала им никакие доки только цифра. Доки храню на случай запроса Там очень маленькая сума дохода была задекларирована, вряд ли заинтересует Канаду Ни на какие выплаты не подавалась, даже climate
-
Google більше не хоче, щоб співробітники працювали віддалено 🙅♂️ Йдеться навіть про те, що менеджери можуть врахувати відсутність спеціалістів в офісі у перевірці ефективності 👉 dou.ua/goto/3HAB
-
@Dan783 усьо? Всі по офісах? 🫡
-
Ох блін, точно, сорі, я чогось був впевнений, що Огірок гайд писав
-
Так воно в пінах вісить
-
Громадяни, які збирають допомогу на ЗСУ на свої картки, зобов’язані сплатити 19,5% податку. Роз’яснення податкової Чи потрібно громадянам, які збирали і збирають на свої рахунки допомогу для ЗСУ, але не зареєструвалися у Реєстрі волонтерів, сплачувати 19,5% із цих грошей (18% ПДФО, 1,5% військового збору)? На це моє питання ДПС відповіла, що якщо фізична особа не зареєструвалася у Реєстрів волонтерів до 1 січня 2023 року, то кошти, отримані нею на свої рахунки (картки Приватбанку та інших банків, або монобанка від Monobank) включаються до її загального місячного (річного) оподатковуваного доходу як інший дохід з відповідним оподаткуванням. Тобто ДПС чітко каже, що громадяни, які до 1 січня 2023 року не зареєструвалися у Реєстрів волонтерів, зобов'язані подавати податкову декларацію і сплатити 18% ПДФО та 1,5% військового збору з грошей, які вони зібрали на потреби захисників України з 24 лютого 2022. Деталі за посиланням: biz.censor.net/r3423426
-
Так і уявляю як солдати ЗСУ побігли доплачувати податки за те що собі на щось збирали
-
Так це 56К$ в рік)))) наче норм і очі компом випалювати не треба 😂 я це до посту, де середня зп розробника 50-60К$
-
а запінь ще свій тоді плз, забагато корисного інфо не буває
-
Писал