(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
типа чтобы не получилось так что я ее заберу, а мне скажут ну вот получил туда и пиздуй
-
А что за компания?
-
Я на ремоуте, что работаю, что нет. Оно даже почти незаметно вых или не вых 😅 постоянно куда-то мотаюсь по делам посреди дня
-
не ну вообще понятно, я вот думаю че делать с тайваньской голд картой
-
Для тих хто хоче і те і те отримати
-
Поки нє, але це я взагалі
-
у тебя есть пр?
-
Абс про те щоб не вилетіти в кювєт при заносі. Це основний елемент системи трекш контроль, якщо ми вже серьезно
-
Ну все ж краще мати такий день ніж не мати, ніхто ж попрацювати не заважає чи якийсь свій ПЕТ проект чи теніс там якийсь чи інше хоббі
-
Не вернутся, просто пока что не готовы сделать такой шаг, через ещё 1-2 года войны созреют думаю
-
из канады то понятно, но из сша то хер выкуришь
-
серьезно думаешь, что эти 271к вернуться в украину?
-
Это нужно ещё ждать ответа, могут пока притормозить типо "украинское правительство попросило нас не давать никаких пмж украинцам" как было в других странах.
-
Так абс про можливість керувати під час гальмування, а не про зміну фізики
-
Підкажіть плз як правильно брати референси в минулих працедавців, теперішній тайтл/обов'язки на канадській компаній і крайній українській - SRE Engineer, до того був рік досвіду як NOC Engineer (з відповідними обов'язками, іншими ніж в SRE) і рік як навіть не знаю як назвати тайтл, хай буде енікейщик, в будь-якому випадку тайтл був не SRE, обов'язки типу прогнати sql query і дати результат. З канадською компанією і крайньою українською все елементарно, а з іншими двома як? Якщо частина референсів буде одна позиція обовязки, інші дві - інші зовсім, проблема?
-
нормальный такой буст в 9к
-
нихера себе
-
Для всіх апок
-
Ваша зимняя резина даст аж чучуть по тормозному пути по сравнению с хорошей ол-сизон. Если водитель дурак то его и цепи не спасут
-
Ну они не для этой же апки отдельную монетизацию делают. Но в целом пофиг на их апи же, я хз для чего он вообще может быть нужен кроме таких вот клиентов
23 Jan 2023, 01:02
258412/637937
2 minutes ago